Gjert Ingebrigtsen slår alarm

Gjert advarer mot eget opplegg: - Kjempefarlig

Vidar Løfshus ber foreldre passe seg for å kopiere Gjert Ingebrigtsens metoder. Det samme gjør Gjert selv. - Det er kjempefarlig, sier suksesstreneren til Dagbladet.

BENEKTER METODE: Gjert Ingebrigtsen reagerer på de som mener det finnes en Gjert-metode eller Ingebrigtsen-metode, og mener selv det er kjempefarlig om noen forsøker å kopiere det de tror er hans metoder. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
BENEKTER METODE: Gjert Ingebrigtsen reagerer på de som mener det finnes en Gjert-metode eller Ingebrigtsen-metode, og mener selv det er kjempefarlig om noen forsøker å kopiere det de tror er hans metoder. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

EM i terrengløp i Portugal kommende helg avslutter en ny suksessfull sesong for familien Ingebrigtsen, hvor både Filip og Jakob stiller til start.

Suksessen har vært og er så stor at store deler av Europa og Nord-Amerika er både forundret og begeistret - og bruker Team Ingebrigtsen som inspirasjon.

Familien har vist at det er mulig å ta opp kampen med de tilsynelatende uslåelige kenyanerne og etiopierne på mellom- og langdistanse likevel.

- Da jeg var i New York nylig, snakket de amerikanske løperne veldig mye om familien Ingebrigtsen. De er til stor inspirasjon der borte, sier tidligere verdensener Ingrid Kristiansen til Dagbladet.

Mange lar seg inspirere av Gjert Ingebrigtsen og sønnene Henrik (28), Filip (26) og Jakob (19) - og flere prøver å kopiere familiens metoder.

Løfshus: - Veldig få vil lykkes

Det advarer imidlertid tidligere langrennssjef Vidar Løfshus mot.

- Jeg synes det er en fantastisk historie om familien Ingebrigtsen. Systematikken til Gjert er helt vanvittig. Utgangspunktet til Filip og brødrene er at de er vanvittige idrettstalenter. Gjert bruker en metode han følger til den minste detalj. Det er en kjempesuksessfaktor for dem, så lenge de er så systematiske, innleder Løfshus overfor Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer