«Team Ingebrigtsen» på NRK:

Gjert har ett krav før ny sesong av «Team Ingebrigtsen»

Tror på sesong 3.

POPULÆR: TV-serien om familien Ingebrigtsen på NRK ble fulgt av mange denne høsten. Gjert Ingebrigtsen har tro på at det kommer en sesong 3. Foto: Anita Arntzen
POPULÆR: TV-serien om familien Ingebrigtsen på NRK ble fulgt av mange denne høsten. Gjert Ingebrigtsen har tro på at det kommer en sesong 3. Foto: Anita Arntzen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gjennom tv-serien «Team Ingebrigtsen» på NRK har seerne fått et unikt innblikk i treningshverdagen til friidrettsfamilien med Jakob, Filip og Henrik - og far Gjert Ingebrigtsen - i hovedrollene.

Sesong 2 er nettopp avsluttet på NRK. Nå går Gjert Ingebrigtsen langt i å antyde at det kommer mer.

- Vi er i tenkeboksen. Det er en stor mulighet for at det blir en sesong 3, sier trenerpappaen til Dagbladet.

Ett krav

52-åringen røper at det er ett spesielt krav for at planlegging av en ny sesong kan starte: Både Jakob, Filip og Henrik må si ja til å medvirke. Uten alles samtykke, blir det ingenting.

- Det er ikke mye demokrati hjemme hos oss, men akkurat når det gjelder tv-serien så er det demokratisk. Alle som er med må ha lyst. Hvis ikke alle sier ja, blir det ikke noe. Jeg har fått ja fra to av guttene allerede, nå mangler det bare én, sier Gjert, uten å si hvem som er nølende.

- Noen utfordringer med å kombinere toppidrett og tv-innspilling?

- Det er klart det går ut over mye annet når vi er med i en tv-serie. Du bytter bort kvalitetstid med familie og kjæreste. Vi må bare prøve å balansere det. I Team Ingebrigtsen var det aldri noe «take to». Enten så er de der og filmer, ellers så blir det ingenting. Det er ingen regi eller manus - og det gjør det litt mindre krevende for oss. Ingenting er arrangert og vi viser bare hvordan hverdagen er, sier Gjert Ingebrigtsen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer