Gjert Ingebrigtsen: - Vi gir litt f… i VM

I likhet med Karsten Warholm synes friidrettspappa og trener Gjert Ingebrigtsen lite om ideen med et VM i Qatar i september/oktober.

UTFORDRINGER: Gjert Ingebrigtsen under Trond Mohn Games på Fana Stadion tidligere i mai. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix.
UTFORDRINGER: Gjert Ingebrigtsen under Trond Mohn Games på Fana Stadion tidligere i mai. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Warholm har sagt at han synes at mesterskapet kommer altfor sent på året, og han mener også at det blir for kort pause mellom VM i Doha og OL i Tokyo sommeren etter.

- Vi kan også si at vi gir litt f… i VM. Vi tar det som det kommer. Det er i oktober, og da er vi normalt ferdig med sesongen. Da er vi begynt med OL-sesongen. Skulle det skje et aller annet som gjorde at vi ikke kom oss til Doha, så dør vi ikke av det. Det finnes andre ting i verden. Det kommer et OL året etter, og OL er mye viktigere enn VM. Et OL kommer bare hvert fjerde år. Du får mange VM, men ikke så mange OL, sa Gjert Ingebrigtsen til NTB onsdag kveld.

I dag løper sønnene Henrik og Jakob Diamond League-stevnet i Stockholm. Tredjemann Filip er hjemme i Norge. Han føler seg ikke klar til å løpe i Diamond League ennå.

Mange løp

Løpet i Stockholm blir bare ett av mange om sesongen går som pappa og trener Gjert håper.

- Målet er å løpe 30 løp i løpet av 2019, eller så mange løp som overhodet mulig. VM er så langt unna at vi ikke bryr oss om det. Det tar vi når det kommer. På den tiden av året pleier vi å holde på med noe helt annet. VM i år blir en litt spesiell sak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer