Friidretts-VM 2019:

Gjert nekter for å ha sett parodien av seg selv

Men mener han er lett å parodiere.

PARODI: Rune Bjerga leverer en hysterisk parodi på Gjert Ingebrigtsen etter tre av sønnene hans skal løpe VM-finale på 5000 meter i Doha. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DOHA (Dagbladet): Parodien på Gjert Ingebrigtsen har gått sin seiersgang i norske medier de siste dagene, men i VM-byen Doha har den tilsynelatende passert uten at hovedpersonen selv har lagt merke til den.

- Den har jeg ikke sett, svarer Gjert Ingebrigtsen kontant da han får spørsmål om hva han synes om parodien.

Lett å parodiere

Etter et par sekunder sprekker ansiktet opp i et smil, hvorpå TV2s mann i Doha sier at det er ingen som tror på at han ikke har sett parodien.

- Jeg har ikke sett den, gjentar Gjert Ingebrigtsen, og høster latter før han legger til:

- Men det er klart, prinsipielt, det å bli parodiert, for min egen del er jeg sannsynligvis en person som er enkel å parodiere. Så så lenge man holder seg til Gjert-parodiene så skal jeg leve godt med det. Man må bare ikke trekke inn for mange familiemedlemmer. Gjert-parodien lever jeg godt med.

Salazar skremmer

For langt mer alvorlig for friidretts-folket er Salazar-saken som ble servert i går.

Den ekstremt suksessrike treneren Alberto Salazar, som har trent blant andre britenes OL-ikon fra London, Mo Farah, ble utestengt fra all idrett i fire år etter flere brudd på dopingreglene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer