Livet uten Gjert

Gjert ringer ned Filip: - Kan han ikke bare roe seg ned?

Filip Ingebrigtsen er i gang med sin første sesong med Oslo som adresse og med pappa og trener Gjert Ingebrigtsen på god avstand. I hvert fall tilsynelatende.

BOR I ULIKE BYER: Gjert Ingebrigtsen og Filip Ingebrigtsen bor for første gang på ulike steder i Norge. For å ha kontroll på Filips trening ringer Gjert gjerne ti ganger daglig.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
BOR I ULIKE BYER: Gjert Ingebrigtsen og Filip Ingebrigtsen bor for første gang på ulike steder i Norge. For å ha kontroll på Filips trening ringer Gjert gjerne ti ganger daglig. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BJØRVIKA (Dagbladet): Filip Ingebrigtsen (26) vant EM-gull i 2016 og VM-bronse i 2017 og er en av de virkelig store 1500-meterløperne på verdensbasis.

26-åringen var også gullfavoritt under EM i Berlin i fjor, men skadeplager ødela gullsjansene for Filip, da i stedet lillebror Jakob Ingebrigtsen (18) løp inn til to EM-gull.

Fremdeles anses imidlertid Filip som den raskeste 1500-meterløperen. Forrige uke satt også løpsfantomet ny familierekord på 5000 meter i Diamond League-stevnet i Roma.

Torsdag kveld jakter 26-åringen tidenes første norske triumf på drømmemila i Bislett Games.

- Jeg sesongåpnet på en dårlig måte i Bergen, og jeg hadde flere dårlige uker der. I tillegg var Jakob syk og Henrik hadde småvondt. Men det endrer seg raskt, sier en nå optimistisk Filip Ingebrigtsen til Dagbladet.

Dette er den første sesong han gjennomfører etter å ha flyttet fra Sandnes, og altså første sesong med Oslo som adresse.

Filips nye liv i Oslo

Det betyr en klar endring i hverdagen å ikke ha pappa og trener Gjert Ingebrigtsen hengende over seg - og uten å trene daglig med brødrene Henrik og Jakob.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer