Gjømle vant i Oberstdorf

Hjelmeset og Kjølstad sikret dobbelt norsk for herrene.

Ella Gjømle overrasket mange og vant sprinten i verdenscupen i Oberstdorf i ettermiddag. Guro Strøm Solli tok tredjeplassen.

Ella Gjømle viste styrke da hun vant den klassiske verdenscup-sprinten i Oberstdorf. Gjømle vant foran svenske Lina Andersson.

Guro Strøm Solli gjorde dagen til en god norsk dag og tok en svært oppløftende tredjeplass.

Gode gamle Odd-Bjørn Hjelmeset slo til og vant den klassiske sprinten i verdenscupen i Oberstdorf like etter. Johan Kjølstad tok andreplassen.

Odd-Bjørn Hjelmeset beviste at han fortsatt er rask på klassisk sprint. I dag slo han knockout på konkurrentene i sprinten i Oberstdorf.

På oppløpet var Hjelmeset utilnærmelig. Kjølstad var nærmest med russiske Vassili Rotsjev på tredje.

Jens Arne Svartedal ble hindret av svenske Björn Lind i semifinalen og måtte ta til takke med B-finale. Den vant han soleklart og tok dermed femteplassen. (ANB)

GAMLE MENN JUBLER HØYEST: Ungfolen Johan Kjølstad klarte ikke å henge med gamlefar Odd-Bjørn Hjelmeset i den klassiske sprinten i Oberstdorf i dag. 34-åringen knuste alle i spurten og jublet for sin første verdenscupseier denne sesongen. Foto: REUTERS/SCANPIX
GAMLE MENN JUBLER HØYEST: Ungfolen Johan Kjølstad klarte ikke å henge med gamlefar Odd-Bjørn Hjelmeset i den klassiske sprinten i Oberstdorf i dag. 34-åringen knuste alle i spurten og jublet for sin første verdenscupseier denne sesongen. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer
STOR NORSK DAG: Ella Gjømle og Odd-Bjørn Hjelmeset vant hver sin sprintfinale og sørget for norsk jubel i fjorårets VM-løyper i Oberstdorf.