- Gjør alt jeg kan for å få nye spillere til Stavanger, men han her er vanskelig å overtale

Viking-fansen må nok se langt etter denne signeringen.

ASSISTENT:  Kjell Jonevret var assistenttrener for Sverige en periode. Da ble dette bildet med Zlatan Ibrahimovic tatt. Foto: Privat
ASSISTENT: Kjell Jonevret var assistenttrener for Sverige en periode. Da ble dette bildet med Zlatan Ibrahimovic tatt. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Viking har scoret  34 mål i årets Tippeliga. Lagets toppscorer, Patrik Ingelsten, står med sju fulltreffere i Tippeligaen.

Nå har trener Kjell Jonevret gått helt nye veier for å sikre seg en verdenklassespiss. I hvert fall drømmer han om det. 

Drømmesignering Torsdag la han ut et bilde av seg selv sammen med superstjerna Zlatan Ibrahimovic på Twitter, med følgende kommentar under:

- Gjør alt jeg kan for å få nye spillere til Stavanger, men han her er vanskelig å overtale, skriver Jonevret humoristisk.

Dagbladet snakket med den svenske treneren lørdag kveld, og fikk tillatelse til å legge ut bildet. Men Jonevret tror ikke at han greier å lokke Zlatan til oljebyen, uansett om han kjenner han fra tiden fra det svenske landslaget.  Fredag kveld ble den svenske spissen igjen den store helten da han sendte Sverige til playoff i VM. - Det var bare ment som en morsom greie fra meg. Det er selvfølgelig ikke realistisk, flirer treneren under en familiemiddag.

Monsterlønn Zlatan Ibrahimovic er kjent som en klubbnomade. Han har spilt for toppkubber i Nederland, Italia, Spania og Frankrike. I sommer signerte han en ny kontrakt med PSG i sommer som ga han en årslønn på 120 millioner kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer