Gjør comeback i februar

Marion Jones skal løpe sekstimeter i Birmingham.

I juni ble hun og sprinteren Tim Montgomery foreldre til gutten Tim. I dag ble det bekreftet at mor Jones gjør comeback på Stprbritannias nasjonale innendørsarena 20. februar.

- Etter å ha vært et år borte fra konkurranser etter fødselen, føler jeg at det er viktig for meg å komme tilbake i konkurranser tidligst mulig, sier Jones i en pressemelding.

I tillegg til sprinten på 60 meter, skal Jones også stille til start i lengdekonkurransen. Og Jones er bare ett av mange store friidrettsnavn som stiller til start i Birmingham. Maria Mutola, Haile Gebreselassie, og Darren Campbell kommer også til stevnet.

- Jeg liker veldig godt å konkurrere i Storbritannia, og stevnet i Birmingham passer forberedelsene mine til Aten perfekt, sier Jones.

Marion Jones er blant favorittene til å vinne OL-gull i Aten i fem disipliner. Men hun har ennå ikke bestemt seg for hva hun skal stille opp i under olympiaden.

<B>RASKT PAR: Marion Jones er regnet som den desidert beste kvinnelige sprinteren i verden, mens Tim Montgomery har verdensrekorden på 100 meter for menn.