Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gjør dattera (21) til klubbpresident

Anamaria Prodan kjøpte opp FC Hermannstadt. Og gjør dattera (21) til klubbpresident.

STORE PLANER: Modell og fotballagent Anamaria Prodan har store planer for framtiden. Video: @anamariaprodanreghecampf Vis mer

Dagbladet har tidligere skrevet om den tidligere Playboy-modellen Anamaria Prodan (47), som har kjøpt 50 prosent i den rumenske toppklubben FC Hermannstadt.

Hun har også gjort dattera Rebecca (21) til klubbpresident, ifølge rumenske medier.

- Min eldste datter er «nummer en», og jeg hjelper henne. Hun er den yngste lederen i Liga 1, sier Prodan til avisa Digi Sport.

Prodan sier videre at familien lever og ånder for sport - og fotball spesielt. Hennes ektemann, Tiberiu Dumitrescu, er tidligere basketballspiller.

Dattera har ifølge flere medier også gjort seg bemerket som modell. 21-åringen har blant annet vært modell for den eksklusive designeren Dolce & Gabbana. Nå studerer hun mote og design i Italia.

Prodan selv har vært president i flere rumenske toppklubber, men er også spilleragent. Det er nettopp den rolleblandingen som gjør at hun ikke kan være president i klubben hun eier.

Men store ambisjoner, det har hun.

- Jeg vil at laget skal kjempe om en topp seks-plassering. Jeg er her for å få resultater, og jeg vil virkelig at det skal skje. Laget blir godt, det kommer ikke til å stå på det, sier Prodan.

Prodan har altså tidligere vært modell, men hun har også jobbet som programleder i TV. De siste åra har hun imidlertid jobbet i forskjellige roller i fotballen, blant annet som president i CFR Cluj.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!