- Gjør deg klar for benken

Roberto Carlos kan ikke se hvor Michael Owen skal spille i Real Madrid.

(Dagbladet.no): I dag ankommer Michael Owen Madrid. Sammen med lagkamerat David Beckham skal han på sin første trenings om utenlandsproff.

Mange har stilt seg uforstående til kjøpet av Owen. Det er ikke akkurat i angrep Real Madrid mangler stjernespillere, med Raul, Ronaldo, og Fernando Morientes som alternativer.

Og nå melder Reals brasilianske venstreback seg på hylekoret:

- Spørsmålet er om Michael Owen er i stand til å spille seg inn på laget nå som Fernando Morientes er tilbake fra Monaco, sier han ifølge The Sun.

Rotasjonssystem

- Men hvis klubben mener at det vil gavne oss at Owen kommer er han veldig velkommen. Men jeg spør meg selv om han kommer til å spile, sier Carlos.

Liverpool-yndlingen ble handlet inn for rundt 100 milioner kroner, og med Nunez i retur. Klubbpresident Florentino Perez har lovet fansen å handle inn en superstjerne hvert år, og kjøpte Owen da Arsenal trakk ut forhandlingene om Patrick Vieira. Avgjørelsen overrasket Roberto Carlos også.

- Jeg trodde klubben jobbet hardt for å få tak i en midtbanespiller, som vi trenger, siden angrepet vårt er veldig bra, sier Carlos.

Real-trener Camacho mener spillerne må forberede seg på mer rotering i førsteelleveren i år. Han begrunner kjøpet av Owen på følgende måte:

- Vi hadde ikke mange alternativer i angrepet i fjor. Nå har vi flere valgmuligheter, sier han.

Kanskje ikke den største tillitserklæringen til Michael Owen... Og Camacho hevder Real fortsetter å jobbe for å signere en midtbanespiller.

- Vi kommer til å fortsette å kikke, og akkurat som vi nå har alternativer i angrep, trenger vi alternativer i andre posisjoner også.

KJØPT FOR Å VARME BENKEN? Roberto Carlos skjønner lite av Real Madrids Owen-investering.