Gjør dere klare for Mourinho, Italia!

- Mancini ferdig i Inter.

(Dagbladet.no): Italienerne kan bare gjøre seg klare for den helt spesielle, arrogante og karismatiske portugiseren som forlot Chelsea etter 1-1 mot Rosenborg i høst. Nå ligger veien inn i støvellandet åpen for Jose Mourinho.

I ettermiddag skal Inter Milan-trener Roberto Mancini og klubbens eier og president Massimo Moratti hatt et 25 minuttter langt møte.

Utfallet skal ha vært som ventet: Mancini er ferdig i klubben, skriver La Gazzetta dello Sport.

- Om det er over? Mer eller mindre, det ser slik ut, men jeg har ingen bekreftelse, sier Mancinis agent Giorgio De Giorgis.

Meldingen kommer uansett ikke som noe sjokk. Allerede i går ble det meldt at Jose Mourinho hadde inngått en treårsavtale med de nybakte Serie A-mesterne.

Mancini kunngjorde etter tapet for Liverpool i åttedelsfinalen Champions League i mars at han ville gi seg etter sesongslutt.

Men Moratti var kjapt ute og fortalte at han hadde snakket med Mancini, og at de var blitt enige om å fortsette samarbeidet også neste sesong.

Da var imidlertid allerede spekulasjonene om Mourinho i full gang, og i slutten av måneden var Mourinho i Italia.

VANT OG FORSVANT: Roberto Mancini ledet Inter Milan til Serie A-tittelen denne sesongen. I kveld hadde han et 25 minutter langt møte med klubbpresident Massimo Moratti. Der ble de etter alt å dømme enige om å avslutte samarbeidet. Foto: Daniel Dal Zennaro, EPA/Scanpix
VANT OG FORSVANT: Roberto Mancini ledet Inter Milan til Serie A-tittelen denne sesongen. I kveld hadde han et 25 minutter langt møte med klubbpresident Massimo Moratti. Der ble de etter alt å dømme enige om å avslutte samarbeidet. Foto: Daniel Dal Zennaro, EPA/Scanpix Vis mer

Roberto Mancini regnes forøvrig som en het kandidat til managerjobben i Chelsea, etter at Mourinhos etterfølger Avram Grant ble sparket.

Gjør dere klare for Mourinho, Italia!
KLART FOR JOSE: Ifølge italiensk og portugisisk media skal Jose Mourinho allerede ha blitt enig med Inter om en treårsavtale.