Gjør disse bestemødrene at du ikke får sett Norge slå England?

DBTV har løsningen.

Kjøp fotballabonnement og se Norge - England direkte på Dagbladet.no klokka 20.45

(Dagbladet): I kveld spiller Norge mot England på Ullevaal. Engelskmennene gjør den siste finpussen før EM, mens Drillos menn allerede har høstens VM-kvalik i bakhodet.

Samtidig vil de skrålende bestemødrene i Buranovskiye Babushki sette Baku på hodet i MGP-finalen.

Sånt kan skape trøbbel selv i den mest harmoniske familie.

Fotballabonnement Noen av Norges stolteste fotballøyeblikk har kommet i landskamper mot England. Det står ikke like mye på spill denne gangen, men det er alltid morsomt å slå England.

EN OUTSIDER: Buranovskiye Babushki ble slaktet av anmelderne før semifinalen, men ble helter blant publikum i salen. Sikkert hyggelige damer, men Norge - England frister vel kanskje litt mer? Foto: David Mdzinarishvili/Reuters
EN OUTSIDER: Buranovskiye Babushki ble slaktet av anmelderne før semifinalen, men ble helter blant publikum i salen. Sikkert hyggelige damer, men Norge - England frister vel kanskje litt mer? Foto: David Mdzinarishvili/Reuters Vis mer

Dersom resten av familien kaprer TV-en for å se på Grand Prix, kan du se landskampen her på Dagbladet.no.

Hvis du kjøper fotballabonnement, får du sett både kampen mot England og neste helgs oppgjør mot Kroatia - i tillegg til Tippeligaen.

Et ukesabonnement koster 99 kroner og en 30-dagersbillett selges for 179 kroner. I avspilleren øverst på denne sida kan du kjøpe tilgang til fotballen.

- Ingen grønnskollinger Kampen mot Norge er Roy Hodgsons første som engelsk landslagssjef, og han mangler noen av stjernene sine til Ullevaal-dysten.

- Det er noen vi vet skal stå over, det ligger vel litt i kortene etter en Champions League-finale. Men det er ikke grønnskollinger som kommer, det er rutinerte spillere med stort sett mange landskamper alle sammen, sier Egil Drillo Olsen til Dagbladet.

Han har også mottatt noen forfall, men har i det minste god statistikk mot gjestene. Han har møtt dem fem ganger - en som spiller - og har aldri tapt.

Fotballtilbudet virker dessverre ikke på mobil eller nettbrett ennå. Får du ikke registrert deg som kunde - ta kontakt med kundeservice på 24 00 00 24.

NB! Vi kan selvfølgelig ikke garantere at Norge slår England, men det vil jo være kjedelig å ikke få det med seg dersom det skjer - igjen.