- Gjør med en golfball det Carew gjør med ballen

Strand om Rushfeldt.

(Dagbladet.no): Zlatan Ibrahimovics appelsinsitat om John Carew er noen år gammelt, men trekkes fortsatt fram jevnlig i ulike varianter.

I går var det Lars Iver Strands tur, da han fikk spørsmål om hvordan han sammenligner kvalitetene til lagkamerat Sigurd Rushfeldt og John Carew.

- Det Carew gjør med en ball, gjør Sigurd med en golfball, sa Strand med et smil til Bladet Tromsø.

I likhet med Rushfeldt ble Strand i går kalt inn i landslagstroppen som møter Bosnia 17. oktober. Ettersom Carew er uaktuell med sin kneskade, kan Rushfeldt være et alternativ som ensom spiss i en 4-3-3-formasjon.

Carew har vært Norges beste spiller i EM-kvaliken. Likevel mener Strand at Rushfeldt ikke står tilbake for Aston Villa-spissen på noen områder - bortsett fra farten.

- Sigurd er vel bedre i boksen og en bedre avslutter. Han er vel så god å holde på ballen, han mister den sjelden. Jeg tror også han er vel så bra på hodet. Men Carew har selvfølgelig farten, og det skal man ikke kimse av i internasjonal fotball, sier han.

• Din mening: Kan Rushfeldt fylle skoa til Carew mot Bosnia?

KAN HAN ERSTATTE CAREW?: Det tror Lars Iver Strand, som mener Sigurd Rushfeldt er en bedre avslutter og vel så bra på hodet. Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet
KAN HAN ERSTATTE CAREW?: Det tror Lars Iver Strand, som mener Sigurd Rushfeldt er en bedre avslutter og vel så bra på hodet. Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet Vis mer
- Gjør med en golfball det Carew gjør med ballen
<B>RUSH-FAN:</B> Lars Iver Strand.