Dramaet rundt Gareth Bale:

- Gjør meg syk og trist

Tidligere Wales-trener John Toshack (70) angriper Gareth Bale: - Ha litt mer personlighet. Du trenger ikke agenter eller andre personer til å snakke for deg.

UTE I KULDA: Gareth Bale blir ikke satset på av Real Madrid-trener Zinédine Zidane. Foto: NTB scanpix
UTE I KULDA: Gareth Bale blir ikke satset på av Real Madrid-trener Zinédine Zidane. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Gareth Bale (30) har havnet i en absurd situasjon i Real Madrid. Trener Zinédine Zidane har gjort det klart at han ikke vil satse på kantspilleren fra Wales.

Den kinesiske klubben Jiangsu Suning så ut til å bli en rømningsvei, men overgangen gikk i vasken i siste liten. I verste fall risikerer Bale å være på sidelinja i Madrid hele den kommende sesongen.

Noen lurer på hva Zidane driver på med. Andre lurer på hva som er greia til Bale. Det gjør i alle fall fotballegenden og tidligere Wales-trener John Toshack, som slakter oppførselen til landsmannen:

- Det gjør meg syk og trist hvordan dette har utviklet seg. Og vi hører ikke noe fra Gareth. Ingenting. Bare fra agenten. Det er trist for fotballen jeg kjenner og har elsket. Det gjør meg trist og syk, sier Toshack til Radio Five Live på BBC. Intervjuet er gjengitt i blant annet Daily Express og Daily Mirror.

Toshack har et klart råd til Bale:

- Gå ut og spill. Bare spill spillet. Si hva du egentlig tenker. Ikke la noen andre fortelle hva som skal skje. Fortell hva du ønsker, hva du liker og hvor du ønsker å spille. Ha litt mer personlighet. Du trenger ikke agenter eller andre personer til å snakke for deg. Snakk for deg selv. Jeg har ikke sett at Gareth har sagt noen ting. Jeg leser bare om kritikken han får, og den er berettiget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer