Ed Woodward

Gjør narr av forklaringen

Manchester United-direktør Ed Woodward får gjennomgå på sosiale medier.

HÅNES: Ikke alle kjøper den påståtte forklaringen til hvorfor Ed Woodward trakk seg i United tirsdag. Foto: Reuters/Jason Cairnduff
HÅNES: Ikke alle kjøper den påståtte forklaringen til hvorfor Ed Woodward trakk seg i United tirsdag. Foto: Reuters/Jason Cairnduff Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den mektige sjefen på Drømmenes Teater ble dratt med i fallet da supportere verden over tok planene om «Super League» av plakaten.

Voldsomme protester og en unison motstand mot prosjektet, som blant annet Woodward hadde jobbet med i ett år, førte til at 10 av 12 klubber nå har trukket seg fra prosjektet.

Omtrent samtidig som Manchester United og de andre engelske lagene bekreftet at de ikke lenger ville være en del av ligaen som supporterne ikke synes var så super, trakk Woodward seg.

I et lengre avskjedsbrev skrev United-direktøren om sin tid i klubben og takket Ole Gunnar Solskjær for framgangen de siste åra. Men om Super League-fiaskoen var en del av avgjørelsen kom ikke fram i brevet. Det ble nemlig ikke nevnt med ett eneste ord.

Forklaringen

Så var det hele en stor tilfeldighet?

Ikke helt ifølge BBC-journalisten Simon Stone, som torsdag kunne fortelle mer om bakgrunnen til Woodwards valg. Ifølge den anerkjente journalisten trakk United-direktøren seg fordi han ikke kunne støtte at United ble en del av Super League.

Det kom litt overraskende på flere ettersom Woodward har blitt pekt ut som en av arkitektene bak Super League.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer