Gjør narr av United-forsvaret

Markus Babbel mener Manchester U. er livredde Bayern München og gjør narr av Ronny Johnsen og United-forsvaret. Dagbladet.no følger Champions League direkte kl. 20.45.

At Liverpool-spilleren Babbel er negativ til rival United er ikke oppsiktsvekkende. Men Babbel er en av dem som kjenner oppgjørene mellom tyskerne og Old Trafford-gjengen aller best.

Han var sjøl med da Ole Gunnar Solskjær dunket inn seiersmålet i Champions League-finalen for tre år siden. I fjor ble United slått ut av tyskerne i kvartfinalen, og Bayern endte til slutt opp med trofeet.

- Jeg er helt sikker på at Bayern kan vinne på Old Trafford. United gjør i buksene bare de tenker på denne kampen, sier Babbel ifølge

http://www.thesun.co.uk/

.

Trolig går begge lag videre til kvartfinalen i årets Champions League uansett utfall i kveld. Men Babbel mener Bayern har overtaket på grunn av det han kaller Uniteds defensive problemer.

- Jeg vet United har voldsom respekt for dem. De er helt sikkert spesielt sant for forsvarsrekka, som er Uniteds brutale katastrofeområde, sier Babbel.

En annen som tror på Bayern-seier er den brasilanske spissen Elber. Han mener det fortsatt handler om revansj fra 1999, selv om tyskerne slo ut United i fjor.

- Den finalen var et mareritt, det var brutalt. Champions League-tittelen ble snappet fra oss på to minutter, og så stukket ned i halsen på oss. Vi må bevise noe nå. Vi har to valg, vi kan vinne eller vi kan vinne, sier Elber ifølge Daily Mail.

Trolig slipper Bayern matchvinneren fra Nou Camp i 1999 i kveld. De aller fleste engelske aviser tror Solskjær ikke får spille fra start, fordi manager Alex Ferguson velger det trygge med en enslig spiss i 4-5-1-formasjon.

I tillegg spekuleres det i at den norske spissen sliter med en ankelskade som har holdt ham ute tidligere.

Ronny Johnsen tippes enstemmig inn i et United-forsvar som tradisjonelt ikke har klart å holde tett for Bayern de siste årene.

- Selv om alle husker finalen for tre år siden, glemmer folk at vi faktisk ikke har slått dem på de fem andre gangene vi har møtt dem, sier Ryan Giggs.

  • Her er kveldens Champions League-kamper (start kl. 20.45): Gruppe A: Manchester U. (England) - Bayern München (Tyskland), Nantes (Frankrike) - Boavista (Portugal). Gruppe B: Barcelona (Spania) - Liverpool (England), Roma (Italia) - Galatasaray (Tyrkia).
  • Dagbladet.no følger alle kampene direkte fra kl. 20.45.
GULLGUTTER:</B> «Sunny», Ronny og Teddy løfter Champions League-trofeet etter finalen mot Bayern München i 1999. I kveld er tyskerne tilbake på Old Trafford.