Norge - Malta, kl. 20.45 torsdag

Gjør som Ronaldo

Bygger kropp som en gresk gud. Er hundre prosent dedikert til fotballen og kjører ekstra runder i gymmen når landslaget møtes. Lagkamerat om Ødegaard: - Terningkast seks.

SJEF I SPANIA: Martin Ødegaard har fått en knallstart i Real Sociedad. Torsdag spiller Norge mot Malta på Ullevaal. Foto: NTB Scanpix
SJEF I SPANIA: Martin Ødegaard har fått en knallstart i Real Sociedad. Torsdag spiller Norge mot Malta på Ullevaal. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Norge - Malta, kl. 20.45 torsdag

STORO (Dagbladet): Bit for bit har Martin Ødegaard (20) bygd opp muskelmassen. Da han var i Real Madrid, fikk han et unikt innblikk i hvordan Cristiano Ronaldo og co. trente, tenkte, spiste og jobbet.

Bildet Ødegaard la ut på Instagram i helga, har vært den store snakkisen rundt fotballandslaget de siste dagene. Det viser et sensasjonelt treningsarbeid.

Fra å være en veik gutt fra Drammen, blottet han en topptrent overkropp etter Real Sociedads 0-2-tap for Athletic Bilbao.

- Jeg har tatt fysiske steg lenge, forteller 20-åringen til Dagbladet.

- Det er ikke noe spesielt for denne sesongen. Jeg er gradvis blitt sterkere og mer fysisk.

Lagkamerat på landslaget, Markus Henriksen, er imponert:

- Kroppen er terningkast seks, sier han.

Ødegaard ville selv ikke lage noe oppstyr rundt bildet på et pressetreff i Oslo i går. Norge forbereder to kamper i EM-kvalifiseringen. Først Malta på Ullevaal torsdag, så Sverige i Stockholm søndag.

- Det var ingen spesiell grunn til at jeg la ut bildet, bedyrer Ødegaard, som styrer Instagram-kontoen sin selv og har to millioner følgere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer