- Gjør vi jobben, vil det stilne

Presset, men offensiv Petter Myhre før møtet med Tromsø.

• Direkte fra kl. 19: Vålerenga - Tromsø

(Dagbladet.no): Vålerenga har gjennomført en svak første halvdel av sesongen, noe som har ført til spekulasjoner om at trener Petter Myhre må gå.

Sjøl er han likevel offensiv foran kveldens møte med Tromsø - en kamp han tror kan bety mye i forhold til å snu den negative trenden til noe positivt.

- Det blir godt å komme i gang igjen nå, så vi kan snakke om fakta. Gjør vi jobben og vinner noen kamper, vil det stilne litt, sier Myhre til Vålerengas hjemmesider.

Samtidig er han fullt klar over at kampen kan få stikk motsatt effekt. 

- Om vi fortsetter å slite, vil media få vann på mølla. Sånn er dette gamet, sier treneren som etterfulgte Kjetil Rekdal i sjefsstolen.

Tromsø ligger bare tre poeng over VIF på tabellen - etter det som var en bra start - men har likevel sluppet billigere unna spekulasjoner og støy.

Kveldens motstander er klar over at Vålerenga føler et visst press, og dette ønsker trener Steinar Nilsen å utnytte.

OPTIMIST: Petter Myhre tror kveldens kamp kan bety starten på en opptur for Vålerenga. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
OPTIMIST: Petter Myhre tror kveldens kamp kan bety starten på en opptur for Vålerenga. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer

– VIF stresser litt i forhold til resultat og spiller kanskje deretter. De sier for eksempel hele tiden at de «må» vinne mot Tromsø, vi føler ikke det presset, sier han til Nordlys.

- Gjør vi jobben, vil det stilne
FØLER IKKE PRESS: Dette i motsetning til Vålerenga, og dette mener trener Steinar Nilsen at taler til Tromsø fordel.