- Gjorde alt for å stoppe United-overgang

Tevez tilgir ikke West Ham-direktørene.

•West Ham-Manchester United og sju andre Premier League-kamper direkte fra kl 16.

(Dagbladet.no): Carlos Tevez ser for seg et følelsesladet gjensyn med West Ham-fansen og Upton Park i ettermiddag. Men ledelsen i klubben har ikke argentineren spesielt mye til overs for etter sommerens «evigvarende» overgangsrot.

Dette kommer frem i et intervju med The Mirror

- De problemene jeg hadde i West Ham hadde ingenting med fansen å gjøre, men med klubbdirektørene som lette etter alle hindere som kunne sette en stopper for overgangen til Manchester United, sier Tevez.

Til spissens fortvilelse ville ikke West Ham samarbeide da Tevez ytret ønske om å gå til en større klubb.

- Det var vanskelig for meg at klubben ikke ville la meg å realisere drømmene mine, spesielt siden jeg følte jeg hadde gjort alt for West Ham. Jeg burde kanskje ha følt meg beæret over at klubben ville jeg skulle bli, men det var en veldig tung tid for meg, innrømmer Tevez.


- Blir spesielt 

Klubben og fansen kommer likevel alltid til å ha særegen plass i Tevez\' hjerte. Derfor skiller dagens kamp på Upton Park seg ekstra ut fra de andre oppgjørene 23-åringen har akslet United-drakta.

HELT I LONDON: Carlos Tevez var helt avgjørende da West Ham berget Premier League-plassen. Det håper han supporterne ikke har glemt når han kommer til Upton Park som Manchester United-spiller. Foto: AP/Scanpix
HELT I LONDON: Carlos Tevez var helt avgjørende da West Ham berget Premier League-plassen. Det håper han supporterne ikke har glemt når han kommer til Upton Park som Manchester United-spiller. Foto: AP/Scanpix Vis mer

- Å komme tilbake for å spille mot West Ham kommer til å bli en spesiell opplevelse. Først og fremst blir det en spesiell gjenforening med supporterne som jeg hadde et fantastisk forhold til. Jeg bodde i London i et år og det føltes som hjemme fordi West Ham-fansen helt utrolige, forteller Tevez i dagens utgave av The Mirror.

- West Ham vil alltid være klubben min etter Manchester United og Boca Juniors, forteller «Carlitos».

Håper på varm velkomst

Nå håper Tevez supporterne vil gjengjelde kjærlighetserklæringen når han entrer sin gamle hjemmebane. Det har hans tidligere sjef Alan Curbishley også oppfordret til.

- Etter alt vi var igjennom sammen forrige sesong, håper jeg at jeg får en varm velkomst, noe annet synes jeg ville vært urettferdig, mener Tevez selv.

- Jeg var West Hams frelser i fjor og jeg håper supporterne vil huske at jeg forlot klubben i en mye bedre situasjon enn da jeg kom. Det vil alltid være viktig for meg fordi de kunne se hvor mye det betydde for meg å spille for klubben.  

Dropper kanskje feiring

Skulle han gå hen og score på gamle lagkamerater vet han ikke hvordan han kommer til å reagere.

- Gjorde alt for å stoppe United-overgang

- Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg kommer til å gjøre hvis jeg scorer, men det er mye mulig jeg ikke kommer til å feire av respekt for West Ham-fansen. De er fantastiske, understreker Tevez enda en gang.

<B>HELT I MANCHESTER:</B> Carlos Tevez har raskt skaffet seg et navn i Manchester United med sin oppofrende spillestil og scoringer som her på Anfield for to uker siden.