I JUST CALL TO SAY I... DON'T LOVE YOU: Den nordirske golfstjerna Rory McIlroy brøt forlovelsen med danske Caroline Wozniacki på telefonen, uka etter at de hadde sendt ut bryllupsinvitasjoner. Her er de tilsynelatende lykkelige sammen så seint som under Masters på Augustabanen 9. april. Foto: Mike Segar / Reuters / NTB Scanpix
I JUST CALL TO SAY I... DON'T LOVE YOU: Den nordirske golfstjerna Rory McIlroy brøt forlovelsen med danske Caroline Wozniacki på telefonen, uka etter at de hadde sendt ut bryllupsinvitasjoner. Her er de tilsynelatende lykkelige sammen så seint som under Masters på Augustabanen 9. april. Foto: Mike Segar / Reuters / NTB ScanpixVis mer

- Gjorde det slutt med en tre minutter lang telefonsamtale

Wozniacki trodde først det var en spøk.

(Dagbladet): Å slå opp kan være en vanskelig øvelse. Med mindre du gjør som golfesset Rory McIlroy, da, og gjør det kjapt, effektivt og, ja, brutalt:

Ifølge The Times' tennisreporter Neil Harman så skal McIlroy - som sist helg vant sin første seier på to år, ha brutt forlovelsen med den danske tennisstjerna Caroline Wozniacki i løpet av en tre minutter lang telefonsamtale.

Trodde det var en spøk En så absurd måte å avslutte et tre år langt forhold på - uka etter at bryllupsinvitasjoner var sendt ut - at Wozniacki skal ha trodd at hele samtalen var en spøk fra forlovedens side.

Det var det imidlertid ikke.

McIlroy har forlart den brå avslutningen av forholdet med at han fikk kalde føtter da det gikk opp for han at de skulle smis i hymens lenker.

- Ikke klar - Da bryllupsinvitasjonene ble sendt ut i helga, ble jeg klar over at jeg ikke er klar for det et ekteskap innebærer. Jeg ønsker Caroline all den lykke hun fortjener, og takker henne for alle de gode stundene vi har hatt.

- Et sjokk Mens McIlroy fikk et sportslig oppsving etter at bruddet ble kjent, så gikk Caroline Wozniacki rett fra å ha blitt dumpet til å ryke ut i 1. runde i årets French Open i tennis.

Etter tapet snakket hun med pressen for første gang etter at forlovelsen med Rory McIlroy ble brutt.

- Selvsagt er man ikke forberedt på at slikt kan skje, så bruddet kom som et sjokk. Men jeg forsøkte å forberedt meg så godt jeg kunne til kampen og forsøkte å fokusere på det jeg skulle gjøre utpå banen.

Ifølge Sports Illustrateds Jon Wertheim holdt Wozniacki en pressekonferansen uten tårer og bristende stemme - bare med en stor dose likegyldighet.