Gjorde du dette med vilje, Ramos..?

Blodet strømmet fra nesa til motspiller.

AU: Sergio Ramos løfter albuen og planter den rett i ansiktet på Viktoria Plzens Milan Havel 13 minutter ut i kveldens Champions League-kamp. Burde Real Madrid-stopperen hatt direkte rødt kort i den situasjonen? Foto: Filip Singer/EPA/NTB Scanpix
AU: Sergio Ramos løfter albuen og planter den rett i ansiktet på Viktoria Plzens Milan Havel 13 minutter ut i kveldens Champions League-kamp. Burde Real Madrid-stopperen hatt direkte rødt kort i den situasjonen? Foto: Filip Singer/EPA/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Viktoria Plzen - Real Madrid 0-5.

Real Madrids nye trener Santiago Solari fikk en hyggelig start på Champions League med stjernemannskapet han arvet etter sparkede Julen Lopetegui - men det er slett ikke et mulig friskmeldt Real Madrid det snakkes om etter det som blir en storseier borte mot tsjekkiske Viktoria Plzen i kveld.

Sergio Ramos har fra før et stempel som en av fotballens virkelige «bad men» - og det ryktet gjorde han definitivt lite for å dempe i kveld:

13 minutter i kampen - på stillingen 0-0 - gikk Viktoria Plzen-angriper Milan Havel rett i bakken etter en real albue fra spanske Ramos rett i nesa.

- Klart rødt kort

De lite hyggelige TV-bildene viste at blodet strømmet fra nesa til Havel - som riktignok forsøkte seg litt til før han måtte gi seg etter 38 minutter.

I Viasat-studioet var de ikke nådige mot Ramos' opptreden i situasjonen.

- Det der er med overlegg, og klart rødt kort. Han hever albuen der, var den klare dommen fra Morten Langli.

Rune Bratseth spør seg også hvorfor Ramos løfter albuen der, i en situasjon Real Madrid-stopperen tilsynelatende hadde full kontroll i.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer