Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Etzaz Hussain blir i Molde

Gjorde helomvending - sa nei til milliontilbud

Etter en måned uten kontrakt er Etzaz Hussain tilbake i Molde. Han har signert en treårskontrakt.

BLIR: Etzaz Hussain forlenger likevel kontrakten med MFK. FOTO: NTB/Scanpix
BLIR: Etzaz Hussain forlenger likevel kontrakten med MFK. FOTO: NTB/Scanpix Vis mer

- Jeg er veldig motivert og veldig spent på denne sesongen. Jeg er glad for å fortsette i Molde, sier Hussain til Romsdals Budstikke.

Erling Braut Haaland røper i et ferskt intervju gjort av klubben hvordan han ble trigget til å skrive under for klubben. Vis mer

Hussain ytret før jul et ønske om å spille i utlandet og signerte derfor ikke ny kontrakt med romsdalsklubben før den daværende kontrakten gikk ut ved nyttår.

- Jeg har hatt en del tilbud, både fra klubber i Europa og klubber utenfor Europa. Noen av disse har vært veldig langt vekk fra Norge. Jeg kunne tjent veldig mye mer penger, for å si det sånn, men det var ikke det viktigste for meg, sier 27-åringen.

- Hadde jeg fått tilbud fra en veldig spennende klubb, ville jeg nok sagt ja, men det er en interessant tid i Molde nå. Vi har beholdt nesten hele laget fra i fjor og skal spille kvalifisering til Champions League.

Molde-sjef Erling Moe er naturlig nok strålende fornøyd med å igjen signere midtbaneeleganten. Dette er forøvrig tredje gangen Hussain signerer for klubben, ettersom han også dro fra MFK etter 2015-sesongen. Da kom han tilbake foran 2017.

Moe forteller at partene har holdt dialogen gående de siste månedene.

- Vi er selvfølgelig kjempeglade for at vi har landet en ny kontrakt med Etzaz. Vi har hatt en god dialog rundt ham hele veien og er veldig fornøyd med at han til slutt velger å komme tilbake hit. Vi ser fram til at han skal være med oss de neste sesongene, sier trener Erling Moe til RB.