Gjorde «kyllingtegnet» til jentene som lovet hevn

Tarjei Bø: - Jeg er litt redd her jeg står.

NOVE MESTO (Dagbladet): Guttas champagnefeiring etter stafettgullet gikk rolig for seg i kveld, til tross for at gulljentene etter fredagens stafett sverget hevn for bøtta med vann som Tarjei Bø helte over dem i gullfeiringen.

Mens gutta sprutet champagne på gullfesten, så åpnet damene vinduet i andre etasje, men i stedet for å svare med et vannstunt, så ropte i stedet Hilde Fenne ut «Her var det mange kjekke gutter».

- Gjør jo ingen ting - Jeg venter på hevn, jeg, men de gjør jo ingen ting, sa Tarjei Bø til Dagbladet - og så gjorde han «kyllingtegnet» og simulerte kyllinglyder til jentene.

Men helt på trygg grunn føler han seg ikke ennå.

- Jeg er litt redd her jeg står med ryggen til, så jeg må snu meg litt. Hevnen kommer vel til slutt. Kanskje de venter til etter løpet i morgen. De har jo også et løp de forbereder seg til, sier Tarjei Bø til Dagbladet.

Men allerede på pressekonferansen etter stafettgullet, så meldte Tarjei Bø at han var skeptisk til om om jentene ville diske opp med en søt hevn. Han mente de var for «pinglete».

Fra TWAR til to gull Etter en trøblete sesongoppkjøring, hvor han mistet 300 timer med trening på grunn av TWAR-bakterien som satte han ut av spill i flere måneder, så har han likevel sanket to VM-gull.

- På grunn av oppkjøringen sliter jeg litt i de individuelle konkurransene, men stafettene har jeg løst veldig bra og matchet de beste etappetidene, så det er kult.

- Og så blir det gull nummer tre på fellesstarten i morgen?

- Ja, jeg har veldig lyst på medalje, og føler at jeg er god nok, sier Tarjei Bø.