Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gjorde narr av Alabamas fotballtap - ble skutt og drept av kvinnelig fan

- Hun sa vi ikke var ekte Alabama-fans, sier offerets søster.

(Dagbladet): Natt til søndag møttes Auburn University Tigers og Alabama Crimson Tide til det klassiske hatoppgjøret «Iron Bowl» i amerikansk collegefotball.

Det klassiske oppgjøret mellom de to rivalene er kjent som et av amerikas mest intense oppgjør, ifølge ESPN.

Like før slutt sto det uavgjort 28-28 mellom de to lagene, og da Alabama bommet på et field goal fikk Auburns Chris Davis tak i ballen i egen målsone, før han kom seg over hele banen, og avgjorde kampen med touchdown, akkurat i det tiden gikk ut.

Dermed kunne Auburn-fansen juble over 34-28-seieren.

Tullet med tapet Flere Alabama-fans tok tapet tungt, men en kvinnelige Alabama-fan ble ekstra provosert over at andre ikke så ut til å være like lei seg over tapet mot erkerivalen.

36 år gamle Michelle Shepherd var på en fest sammen med søsteren Nekesa Shepherd etter fotballkampen, og skal ha tullet med at det ikke var like ille da Alabama Crimson Tide tapte, som om Miami Heat hadde tapt i NBA.

Da ble den kvinnelige Alabama-supporteren Adrian Laroze Briskey (28) så rasende at hun skjøt og drepte 36-åringen, ifølge CNN.

Hun ble i går arrestert for drapet. 

Nekesa Shepher forteller at søsteren ble drept på grunn av diskusjoner rundt fotballkampen.

- Hun sa vi ikke var ekte Alabama-supportere fordi vi ikke var lei oss på grunn av tapet, og så begynte hun å skyte, sier søsteren ifølge AP.

- Hun døde i armene mine Offeret og Briskey skal ikke ha kjent hverandre før drapet, men ble begge invitert på festen av en felles venn.

Jim Coker i Hover-politiet bekrefter overfor AP at de nå etterforsker om drapet er motivert av tapet i fotballkampen.
Politiet undersøker også om Briskey skal ha vært påvirket av alkohol, men venter fortsatt på resultatet av testene.

Offerets søster sier Briskey skal ha shottet alkohol under kampen, og «ble gal» hvis noen tullet med tapet.

Kvinnen ble skutt og drept på parkeringsplassen utenfor et leilighetskompleks.

- Det skjedde på grunn av en fotballkamp. Jeg kommer aldri til å glemme det, hun døde i armene mine, sier søsteren.

ARRESTERT: Adrian Briskey ble i går arrestert etter at hun skal ha skutt og drept Michelle Shepherd etter fotballkampen mellom Auburn og Alabama. Foto: Hoover Police Department / AP / NTB Scanpix
ARRESTERT: Adrian Briskey ble i går arrestert etter at hun skal ha skutt og drept Michelle Shepherd etter fotballkampen mellom Auburn og Alabama. Foto: Hoover Police Department / AP / NTB Scanpix Vis mer