Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gjorde om dommertabbe i pausen

Tverlandet-keeper Frank Wiik Rendal fikk rødt kort like før pause i 3. divisjonskampen mot Nesna. I pausen innrømmet dommer Nils Petter Michaelsen at avgjørelsen var feil, og lot Wiik Rendal komme på banen i 2. omgang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rendal fikk rødt kort fem minutter før pause. Keeperen tok i mot et tilbakespill, og begynte å trikse med ballen. Wiik Rendal fikk en dytt i ryggen, tok ballen i hendene og ble sendt i dusjen. Dommeren dømte straffespark og ga Frank Wiik Rendal rødt kort. Ifølge reglementet skulle han ha dømt indirekte frispark. Etter en prat med dommerobservatøren gjorde han om avgjørelsen ifølge Nordlands Framtid. Dommer Michaelsen opplyste begge lagene i pausen at han hadde gjort en feil, og lot kampen fortsette med to fulltallige lag.

- Jeg gjorde rett og slett en tabbe og har ingen problemer med å innrømme det, sa Michalsen til Nordlands Framtid.

Tverlandet vant kampen 3-1, men Nesna kommer til å legge inn protest.

- Jeg er helt enig i at det var en feil avgjørelse å dømme straffe, men jeg mener at han ikke kan omgjøre situasjonen i pausen, sa Nesna-trener Svend Håvard Bakken.

Dagbladet.no