- Gjorde sitt beste løp da han tapte sist

Duket for Cream Of Arnie i V65 onsdag.

(Dagbladet.no): Cream Of Arnie møter ikke avskrekkende selskap i V65-3 på Bjerke onsdag. Trener og kusk Frode Hamre har store seiersambisjoner tross startsporet.

Her kan du klikke deg inn og kjøpe de ferdigutfylte kupongene til Dagbladet.no\'s ekspert, som også har sterk tro på Cream Of Arnie.

Cream Of Arnie nådde ikke helt opp sist han var storfavoritt i V75 på Jarlsberg. Da travet han et svett løp i dødens og ble toer.

Onsdag står kapasitetshesten til Frode Hamre i spor åtte ytterst bak startbilen, men selskapet han møter er ikke egnet til å skremme. Super Arnie-sønnen bør legge på til sin niende seier for året.

- Cream Of Arnie var veldig god sist selv om han tapte. Han gikk utenpå lederen og gjorde sitt beste. Han travet 1.14 full vei, og jeg var godt fornøyd med ham. Det er nok det beste løpet han har gjort for meg, sier Frode Hamre.

- Cream Of Arnie møter ikke avskrekkende selskap. Til tross for et vondt spor har jeg store seiersambisjoner med ham, innrømmer Hamre.

- Han gjør alltid sitt beste.

Frode Hamre kusker i tillegg Kalles Kaviar i  V65-6. 

 FORTSATT FORM:  Cream Of Arnie og Frode Hamre jakter årets niende seier på Bjerke onsdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM
FORTSATT FORM: Cream Of Arnie og Frode Hamre jakter årets niende seier på Bjerke onsdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

- Jeg  kjenner jeg ikke dagsformen til Kalles Kaviar. Men jeg vet hesten holder toppform og at han vant sist. Han bør regnes igjen, sier Frode Hamre.

Han skulle også gjort en av favorittene i V65-1, Laetitia November. Den kommer ikke til start.