Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gjørmevei oppkalt etter Kjetil Rekdal

Molde (NTB): Kjetil Rekdal er trolig den eneste av fotballproffene våre som har fått en vei oppkalt etter seg. Kjetil Rekdals veg er en 22 kilometer lang gjørmevei mellom Vestnes og Haram - som blant annet passerer fotballproffens hjembygd Rekdal i Romsdal.

Det var Vestrefjord bygdeforening som sist lørdag foretok veidåpen, naturligvis med fotballproffen selv til stede.

Hensikten er rett og slett å skape blest om en av de dårligste riksveistrekningene i landet som lenge har vært et problem for utviklingen av bygdene i området. Målet er fast dekke.

- Veien betyr alt for små samfunn. Vi har mistet både butikk, skole og post på grunn av dårlige kommunikasjoner. Myndighetene må legge forholdene slik til rette at det kan gå an å bo i utkantbygdene, sier Rekdal til Sunnmørsposten.

Det var lederen av Stortingets samferdselskomite, Oddvar Nilsen, som i begeistringens rus etter Rekdals VM-scoring mot Brasil i sommer, ville kalle opp riksvei 661 etter Rekdal.

Nå har det skjedd, og også Nilsen lover å medvirke til at veistubben får fast dekke denne stortingsperioden.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling