Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Glad Bjørkøy klar for Lillestrøm

FFK-fansen: - Var ikke så god i fjor uansett.

(Dagbladet.no): Fredrikstad-kaptein John Anders Bjørkøy (29) ble i formiddag presentert som ny Lillestrøm-spiller.

- Det er flere grunner til at jeg ønsker å spille for LSK. Den ene er at LSK er den toppklubben som er fra området der jeg vokste opp. Jeg er fra Gjelleråsen, og har spilt både der og i Skjetten. Alle drømte om å få en gang spille for LSK, forteller han til klubbens hjemmesider.

- Det betyr også veldig mye for meg at jeg har tro på at LSK nok en gang skal hente hjem seriemesterskapet til Romerike og Åråsen, tillegger han.

Fire millioner kroner

Prisen for landslagsspilleren skal i utgangspunktet ligge rundt fire millioner kroner, men denne summen kan øke til 6,5 millioner, skriverRomerikes Blad

Midtbanespilleren sto over gårsdagens Fredrikstad-kamp mot Tromsø, fordi han var i personlige forhandlinger med kanarifuglene.

Ikke fordi de trenger en erstatter for skadde Espen Søgård, forsikrer manager Jan Åge Fjørtoft.

- Dette kom ikke fordi Espen Søgård skadet seg nå for litt siden. Denne overgangen kommer etter hard jobbing. Interessen har vært der lenge, og det er litt tilfeldig at det skjer akkurat nå, sier han.

SKIFTER BEITE: Fredrikstad-kaptein John Anders Bjørkøy (t.h.), som her spiller mot Lillestrøm, melder overgang til Åråsen. Foto: SCANPIX
SKIFTER BEITE: Fredrikstad-kaptein John Anders Bjørkøy (t.h.), som her spiller mot Lillestrøm, melder overgang til Åråsen. Foto: SCANPIX Vis mer

I Fredrikstad er frustrasjonen uansett ikke veldig stor over at kapteinen forlater dem.

- Det er helt greit at han forsvinner, sier Jaran Berg, talsmann for Plankehaugen, til Dagbladet.no.

FFK-fansen depper ikke

- Hvorfor det?

- Han er bare blitt en reservespiller, han var ikke så veldig god i fjor. Mulig at han bare hadde en dårlig sesong, og at det er bra med ny klubb for han. Jeg tror dette blir positivt for begge parter.

- Så dette er ikke en sorgens dag?

- Nei, det vil jeg ikke si. Vi har vært forberedt på det ganske lenge, har fått inntrykk at han vil finne seg ny klubb.

Plankehaugen er også fornøyd med at salget skjer nå, og ikke på like før overgangsvinduet stenger 31. mars.

image: Glad Bjørkøy klar for Lillestrøm

- Ja, det også gjør at dette ikke er så farlig.

image: Glad Bjørkøy klar for Lillestrøm
DEL ØYEBLIKKET - DEL DRØMMEN: Det er Lillestrøms slagord, og det er nettopp det John Anders Bjørkøy (i midten) - her mellom trener Tom Nordlie (t.v.) og manager Jan Åge Fjørtoft - ønsker å gjøre.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media