Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Glad for at Norge vant

Italia-keeper Gianluigi Buffon var strålende fornøyd med Norge i går. For nå kan Italia avgjøre på egen hånd.

PARMA (Dagbladet): -  Jeg er veldig glad Norge vant. Det ga oss gruppeledelsen, og overlater til oss å avgjøre på egen hånd, sier Gianluigi Buffon til Dagbladet.

Trener Marcello Lippi mener det er åpent om de andre plassene i gruppe 5.

-  Jeg kan ikke skille Hviterussland, Slovenia og Norge fra hverandre. Til det er de for jevne. De er alle god lag, sier han til Dagbladet.

Hitchcock-thriller

Italia skapte en Hitchcock-thriller av det som burde blitt en kjedelig italiensk såpeopera da det sto 2- 0 til pause. Først ble Francesco Totti tvunget til å ta den samme straffen to ganger. Begge satt klistret oppe i venstre kryss. Så kom 2- 0 på retur etter at han kom seg fri i feltet og Daniele De Rossi scoret.

Men Hviterussland var akkurat så sleipe og gode som de var på Ullevaal og snudde kampen i andre omgang. Igjen måtte Totti stå fram som frelser.

Innbytter Vitalij Buljga nettet sikkert på en kontring, og Italias ledelse virket plutselig ikke så sikker lenger. Hviterussland fortsatte med å overspille Italia på midten, og skapte sjanse på sjanse, for så å se Totti lime et frispark i krysset i motsatt ende av banen.

Hjemmehelt

Buljga satte så inn sin andre redusering, før Totti lurte seg fri på nytt, og la inn foran mål. Der dukket hjemmehelten Alberto Gilardino opp og stupte inn 4- 2.

-  Totti er sann klasse. Han er ujevn, men står fram i de avgjørende situasjonene, sier Lippi.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media