Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Glad for at sesongen er over

Usain Bolt avsluttet, selvfølgelig, med seier.

ALLTID FORAN: Usain Bolt avsluttet sesongen med å vinne 200 meter under verdensfinalen i Hellas i dag. Foto: SCANPIX/AP/Thannasis Stavrakis
ALLTID FORAN: Usain Bolt avsluttet sesongen med å vinne 200 meter under verdensfinalen i Hellas i dag. Foto: SCANPIX/AP/Thannasis Stavrakis Vis mer

|||

Sprintkongen Usain Bolt (23) seiret også i sitt siste løp for sesongen. Han vant 200 meter på 19,68 i verdensfinalen søndag.

Bolt valgte bort 100 meter til fordel for den dobbelte distansen i Thessalonika, og han levnet ikke konkurrentene en sjanse. Wallace Spearmon ble nummer to på 20,21 og Brendan Christian nummer tre med 20,65.

Bolt satte verdensrekord både på 100 og 200 meter i VM, akkurat som han gjorde i OL i fjor. 23-åringen har sagt at verdensfinalen blir hans siste konkurranse i år. Nå vil han hjem til Jamaica og ha ferie.

- Jeg er glad for at sesongen er over, at jeg gjorde det bra og holdt meg skadefri, sa Bolt, som overraskende nok er mest fornøyd med en stafett i sesongen som akkurat er over for hans del.

-4 x 100 meter i VM. Vi hadde det artig sammen som et lag. Det ga meg en god følelse, sa Bolt.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling