ALLTID FORAN: Usain Bolt avsluttet sesongen med å vinne 200 meter under verdensfinalen i Hellas i dag. Foto: SCANPIX/AP/Thannasis Stavrakis
ALLTID FORAN: Usain Bolt avsluttet sesongen med å vinne 200 meter under verdensfinalen i Hellas i dag. Foto: SCANPIX/AP/Thannasis StavrakisVis mer

- Glad for at sesongen er over

Usain Bolt avsluttet, selvfølgelig, med seier.

|||

Sprintkongen Usain Bolt (23) seiret også i sitt siste løp for sesongen. Han vant 200 meter på 19,68 i verdensfinalen søndag.

Bolt valgte bort 100 meter til fordel for den dobbelte distansen i Thessalonika, og han levnet ikke konkurrentene en sjanse. Wallace Spearmon ble nummer to på 20,21 og Brendan Christian nummer tre med 20,65.

Bolt satte verdensrekord både på 100 og 200 meter i VM, akkurat som han gjorde i OL i fjor. 23-åringen har sagt at verdensfinalen blir hans siste konkurranse i år. Nå vil han hjem til Jamaica og ha ferie.

- Jeg er glad for at sesongen er over, at jeg gjorde det bra og holdt meg skadefri, sa Bolt, som overraskende nok er mest fornøyd med en stafett i sesongen som akkurat er over for hans del.

-4 x 100 meter i VM. Vi hadde det artig sammen som et lag. Det ga meg en god følelse, sa Bolt.

(NTB)