Glad for enkel bil

Henning Solberg misunner ikke Marcus Grönholm den nye 307'n. Les svarene!

Etter sjetteplassen i Peugoet-debuten i Rally Sverige i helga ble Henning Solberg overlesset med spørsmål i nettmøtet med Dagbladet.no. Han svarte på mange, men da han gikk var det over 150 forespørsler igjen.

Mange ville bare gratulere 31-åringen med VM-poeng, mens andre lurte om han er fornøyd med å kjøre fjorårets wrc-bil 206.

Som ny fører i wrc-sirkuset er han strålende fornøyd med den bilen han har, mens den dobbelte verdensmesteren Marcus Grönholm kjører en helt ny modell.

For Henning handlet det mye om å komme til mål på en bra plass i Sverige. Han skulle ikke vinne.

- Det er litt mye jobb for Peugeot å holde i stand fire fullspekkede biler. Og jeg er glad for at jeg har den enkle bilen jeg har. Noe som igjen betyr at det er lettere å fullføre løp, på grunn av mindre risiko for tekniske problemer, svarte Henning på Oliver Bullets spørsmål.

Petters storebror er ikke redd for at alderen skal tynge når han debuterer med en toppbil som 31-åring.

- Alderen har ikke noen betydning. Sainz er tross alt 41, og Grönholm er 36 og startet da han var 32, sier Henning når «Trønderpie» forhører seg.

Ellers ga Solberg råd til folk som lurte på tips til rallykjøring, svar på hvordan holde håret vinkelhøyt - og han forklarte hvorfor han gjerne tapte tid da han møtte et rådyr i Sverige...

RASK PÅ SNØ:</B> Henning Solberg slo til og med sin verdensmesterbror på enkelte prøver i Rally Sverige i helga.
TOK UNNA:</B> Henning Solberg koste seg med spørsmål fra leserne i dag.