Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Glad for forfallene

Sigurd Rushfeldt bryr seg ikke om alle forfallene til kampen mot Tunisia. For han betyr det en ny og viktig sjanse for å komme seg vekk fra fotballens bakgård.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Landskampene er viktig for meg. Det har fortsatt en god klang for utenlandske klubber. for meg er det en god mulighet til å få vist meg fram, sier Sigurd Rushfeldt til Dagbladet.

Vadsø-gutten er for tida på utlån fra Racing Santader hos Austria Wien i den østerriske serien. Rushfeldt har scoret sju mål på de siste fire kampene, og er i god form.

Bortgjemt

Likevel er det vanskelig å nå opp i kampen om en spissplass på Norge når man spiller i en så bortgjemt liga.

- Derfor gjør det ingenting for meg at så mange har meldt forfall, ler Rushfeldt.

- Målet mitt er å være på landslaget når alle er skadefrie. Nå har jeg sjansen til å få vist meg skikkelig fram. Jeg håper å spille fra start, men det kommer vel litt an på systemet. Flo er jo også et godt spissalternativ.

Rushfeldt er bundet til utlånsavtalen med Austria Wien fram til mai. Og han innrømmer mer enn gjerne at han ønsker seg vekk fra klubben etter det.

Til Spania

- Det er fortsatt et alternativ å spille for Santander. Rykker de opp til førstedivisjon så er det attraktivt for meg å spille der. Vi har ny trener, så hvis han vil satse på meg så kan det godt hende at jeg blir der. Muligens vil de selge meg. Nå har jeg bare ett år igjen av kontrakten, så de vil kanskje prøve å få litt penger tilbake. Ingenting blir avgjort før i midten av mai.

- I lys av dette så går det vel an å si at du på en måte spiller for en ny fotballframtid mot Tunisia?

- Ja, det er en viktig fase akkurat nå. Det må skje et valg til sommeren. Hvis det skal bli attraktive tilbud, så vil det være positivt å gjøre det bra på landslaget.

(Dagbladet.no)

VIL GRIPE SJANSEN:</B> Sigurd Rushfeldt har scoret bøtter av mål for Rosenborg, men har aldri blitt varm i landslagstrøya. Foto: ARNT E. FOLVIK

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!