- Glad for seieren

John Carew spilte fra start for andre kamp på rad, og gjorde alt for å svare på tilliten mot Ancona i går. Han klarte ikke å score, ble byttet ut i pausen, men var likevel veldig godt fornøyd etter kampen.

Roma vant 3- 0 hjemme på Olympiastadion. Alle scoringene kom i andre omgang - etter at Carew hadde forlatt banen. Dagbladet sendte en SMS til Carew med spørsmål om vi kunne få snakke med ham om kampen. Noen minutter seinere svarte Carew:

«Spilte brukbart, selv om jeg bare spilte en omgang, fikk skapt noen bra muligheter. Veldig glad for seieren og serieledelse».

Med ti poeng leder Roma leder nå Serie A på målforskjellen foran Juventus og Milan.

Kamp om plassen

Carew har raskt opparbeidet seg tillit hos trener Fabio Capello. Han spilte fra start og scoret mot Vardar i UEFA-cupen onsdag. I går var han på nytt i førsteelleveren hjemme på Olympiastadion. Carew spilte på topp sammen med Cassano i 3- 4- 1- 2-formasjonen Capello sverger til. Spissrival Montella ble vraket - igjen. Capello fortalte hvorfor på pressekonferansen etter kampen:

- Montella har ikke vært helt på topp på treningene. Derfor startet han på benken.

Carew var nære på å score sitt andre seriemål, en gang trillet ballen langs målstreken. Men han ble igjen i garderoben til fordel for nettopp Montella da det sto 0- 0 før andre omgang.

Bare tre minutter gikk før Montella satte inn 1- 0. Playmaker Totti og Delvechhio trygget seieren med 2- 0 og 3- 0.

- Jeg er godt fornøyd med laget. Her hjemme har vi scoret åtte mål og sluppet inn null, sier Capello.

- Bedre uten Carew

Fotballreporter Massimo Cecchini dekker Roma for den store italienske sportsavisa Gazetto dello Sport. Han så kampen i går, og mener gårsdagen var et steg tilbake for Carew.

- Dette ble ikke en god kamp for Carew. Han hadde to gode sjanser, men fikk ikke avsluttet godt nok. Roma var bedre uten ham i andre omgang, sier Cecchini til Dagbladet.

Montellas fart ble ifølge Cecchini viktig mot en motstander som stort sett klumpet seg sammen i forsvar hele kampen.

- Roma hadde bedre nytte av en liten og kjapp spiller enn en stor og sterk spiller fordi det var så lite rom å løpe i, sier Cecchini som likevel har et meget godt inntrykk av Carews første uker i Roma:

- Han var ikke så heldig i denne kampen, men har vært god til nå. Jeg tror nok han har mer å gå på. PS: Cassano ble båret av banen i går, og ble sendt til røntgenundersøkelse for mulig beinbrudd.

<B>SATSES PÅ: </B> John Carew fikk igjen tillit fra start. Men han fikk bare spille en omgang, og scoret heller ikke mål denne gangen.