Glad for trenerskifte

En medspiller måtte bli skadd før Torjus Hansén fikk sjansen for Rosenborg i år. Hansén tror det er bra for hans egen fotballframtid at Ola By Rise fikk sparken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

EINDHOVEN (Dagbladet): Vidar Riseth takket for seg tidlig i første omgang mot Lyn på lørdag. Inn kom Torjus Hansén til bare sin fjerde kamp for sesongen. Tre har attpåtil vært som innbytter. Landslagsspilleren som kom fra Bundesliga i fjor sommer, har blitt avspist med 212 spilleminutter i Tippeligaen i år. Skader må ta litt av skylda. Men langt fra alt.

-  Det går ikke an å få mindre tillit enn jeg har fått i år. Sånn sett er det positivt at det skjer et trenerskifte, sier Hansén.

Han fikk langt større tillit den halve sesongen i RBK under Åge Hareide. Da spilte han sju kamper.

Ble humørsjuk

Riseth er nå ute for resten av sesongen, og Hansén gleder seg voldsomt til de seks kampene som gjenstår før jul. Han får med seg desserten. Tre kamper i Champions League og tre kamper i Royal League. Og han føler seg langt fra rusten.

-  Det gikk bra mot Lyn lørdag, og jeg føler meg veldig klar, sier han.

Men det har ikke vært like lett å være positiv tidligere i sesongen.

-  Jeg må innrømme at det har tæret på både sjøltilliten og humøret, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer