- Glad jeg ikke spiller midtbane for Norge

Gudjohnsen synes ikke akkurat synd på Drillo.

MÅLSCORER: Eidur Gudjohnsen (t.h.) var banens overlegent beste spiller, og kronet en strålende kamp med scoring da han lurte både Tom Høgli og Jon Knudsen.Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet
MÅLSCORER: Eidur Gudjohnsen (t.h.) var banens overlegent beste spiller, og kronet en strålende kamp med scoring da han lurte både Tom Høgli og Jon Knudsen.Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

REYKJAVIK (Dagbladet.no): Island - Norge 1-1.Om det var den gratis motivasjonen han fikk av Drillo før kampen som tente Eidur Gudjohnsen skal være usagt, men Islands nummer 9 var banens overlegent beste spiller mot Norge.

Etter 1-1-kampen tok den tidligere Barcelona-stjernen et oppgjør med Norges måte å spille fotball på.

- Jeg mener vi forsøkte å spille fotball. Norge spilte kjedelig, slik jeg ser det, sier Gudjohnsen.

Liker ikke DrilloPå spørsmål om han er overrasket over den svake norske innsatsen svarer han slik:- Vi visste alle om taktikken til den norske treneren, og hans måte å spille fotball på. Norge har kvalitetsspillere, men jeg mener de ikke får utnyttet dem godt nok. Jeg ville ikke vært midtbanespiller for Norge, for å si det slik. Det er bare forsvarerne og spissene som er med i spillet, sier Gudjohnsen, som for øvrig scoret Islands utlikningsmål.Han mener likevel at Norge fortsatt ligger et hestehode foran Island, som har cirka en tiendel av innbyggerne vi har.- I et større perspektiv er Norge fortsatt foran oss, fordi de er mer i stand til å prestere på et jevnt, høyt nivå. Vi har to, tre kamper hvor vi spiller veldig bra, men så kommer det noen håpløse kamper innimellom. Det er den største forskjellen. Skuffet VeigarHelt til slutt ble Gudjohnsen konfrontert med at Norge har en målsetting om å komme inn blant de 20 beste nasjonene i verden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer