Glad Liverpool slapp Manchester U

Både Steven Gerrard og Gerard Houllier likte trekningen i ligacupens semifinale.

Danny Murphys dundret inn 4-3 og semifinaleplass på overtid mot Aston Villa i går kveld. Seinere på kvelden trakk Liverpool 1. divisjonslaget Sheffield United.

Manchester United møter Blackburn i den andre semifinalen.

- Jeg ville ikke være oppriktig eller ærlig hvis jeg sa til deg «spør Manchester United, Blackburn og Liverpool hvem de foretrekker å trekke i semifinalene». Men det betyr ikke at det blir lett. På dette nivået er det tøft, og det fant vi ut da vi spilte mot Crystal Palace for to år siden. Det må vi takle, sier Houllier.

Etter fire strake ligatap klarer ikke franskmannen å skjule lettelsen etter seieren på Villa Park.

- Vi startet kanskje kampen med lite selvtillit. Men hvis vi manglet noe der, hadde vi mer enn nok ryggrad. Under hele kampen viste vi en flott holdning og lagånd. Vi har hatt en dårlig periode, og for å komme oss gjennom måtte vi ha riktige holdninger, sier Houllier.

Steven Gerrard scoret ett og var innblandet i flere mål i går. Også han gleder seg til semi'n mot de rødhvite fra Sheffield.

- Vi har kanskje en bedre sjanse til å gå til finalen fordi vi unngikk Premier League-lagene. Men det blir ingen overkjøring, vi må jobbe hardt, sier Gerrard.

(Dagbladet.no)

FORNØYD: Steven Gerrard dundret inn 3-1 for Liverpool, som trakk Sheffield U i semifinalen i ligacupen.