- Glad om vi ikke taper

PSV-sjef Guus Hiddink nekter å la seg lure av Rosenborgs elendige form.

TRONDHEIM (Dagbladet.no): Guus Hiddink berømmer Rosenborg for deres internasjonale bragder og stiller full av respekt på Lerkendal.

- Uavgjort vil være et bra resultat for oss i morgen, sier Hiddink på en pressekonferanse i kveld.

For også den meritterte treneren har sitt å stri med før morgendagens Champions League-oppgjør. Forsvareren Alex er tvilsom, og den meget viktige lagkapteinen Phillip Cocu har en skade i foten.

Derfor er også ringreven meget tilbakeholden med informasjon om hvordan PSV kommer til å spille mot Rosenborg.

- Arsenal fikk kjørt seg

- Vi vet at Rosenborg har en sterk statistikk på Lerkendal i Champions League, sier Hiddink, og forteller at de har sett Rosenborg i flere kamper den siste tiden.

- Arsenal fikk det vanskelig her, og Rosenborg var sjefer i store deler av kampen. De har spillere som ikke gir opp, og som har en god fysikk, skryter Hiddink.

- Det blir vanskelig for oss om vi ikke er på hugget.

Lar seg ikke lure

Og da pressen lurer på hva han tror om Rosenborgs elendige form i Tippeligaen den siste tiden, minner han om Rosenborgs offensive slagkraft.

- Vi må ikke la oss lure av Rosenborgs dårlige kamper i det siste. Det er andre regler som gjelder i europeiske konkurranser, sier Hiddink.

Og påstår at han frykter hjemmelaget. Men det er der du ikke skal la deg lure du heller. For Hiddink har en plan. En plan som innebærer tre skinnende poeng.

- Når vi scorer ett mål blir jeg glad. Og da kan du putte inn resten av det jeg mener selv. Jeg blir veldig glad om vi klarer å ta med oss en seier herfra, sier Hiddink.

Før han avslører at Cocu kommer til å spille kampen i morgen uansett.

Og da har han allerede innrømmet mer enn det han hadde lyst til.

LAR SEG IKKE LURE:</B> - Det blir vanskelig for oss om vi ikke er på hugget, sier PSV-trener Guus Hiddink før morgendagens oppgjør på Lerkendal. Foto: Scanpix