Glad Tom Hilde: - Jeg kan spise kirsebær med de store

Til topps i NM laghopp.

NM-GULL: Akershus Skikrets - med de fire gutta i midten - gikk til topps i NM laghopp i Midtstuen.  Laget besto av Halvor Egner Granerud (t.v.), Fredrik Eirinsønn Villumstad, Marius Lindvik og  Tom Hilde. Foto: TORE ULRIK BRATLAND
NM-GULL: Akershus Skikrets - med de fire gutta i midten - gikk til topps i NM laghopp i Midtstuen.  Laget besto av Halvor Egner Granerud (t.v.), Fredrik Eirinsønn Villumstad, Marius Lindvik og  Tom Hilde. Foto: TORE ULRIK BRATLANDVis mer

MIDTSTUEN (Dagbladet): Tom Hilde (29) og Akershus Skikrets gikk til topps i NM laghopp i Midtstubakken søndag ettermiddag. Laget besto også av Fredrik Eirinsønn Villumstad, Marius Lindvik og Halvor Egner Granerud.

- En slik seier betyr veldig mye, sier Hilde, som har slitt med å markere seg i verdenscupen de siste sesongene.

Akershus Skikrets fikk totalt 933,5 poeng. På de neste plassene fulgte Oppland - åtte poeng bak - og Oslo med 917 poeng.

Hilde, som kan vise til to tredjeplasser i Hoppuka sammenlagt, håper seieren er starten på en god vinter.

- Det har vært en bra sommer for min del. Og dette er en god start på vinteren. Jeg hopper bra, men er fortsatt litt ustabil. Jeg mangler bare flyt og klaff før jeg er oppe og kan spise kirsebær med de store, sier han.

- Jeg håper siste ord ikke er sagt fra min side.

Verdenscupen i hopp starter i Finland i slutten av november.

OPTIMIST: Tom Hilde gleder seg til hoppsesongen starter for fullt. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
OPTIMIST: Tom Hilde gleder seg til hoppsesongen starter for fullt. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer