KARISMATISK; Sitatmaskinen Ian Holloway gestikulerer under kampen mot Arsenal. Holloway var fornøyd med at de bare tapte med seks mål. Foto: Scanpix
KARISMATISK; Sitatmaskinen Ian Holloway gestikulerer under kampen mot Arsenal. Holloway var fornøyd med at de bare tapte med seks mål. Foto: ScanpixVis mer

- Glad vi bare tapte med seks

Ian Holloway etter Arsenal-kampen.

||| (Dagbladet): • Arsenal - Blackpool 6-0

Anført av en strålende Theo Walcott kjørte Arsenal over Blackpool, og de ga seg ikke før det sto 6-0 på måltavla på Emirates.

- Walcott var umulig i dag, absolutt gnistrende. Det er flott å se. Han er en engelsk spiller og om han fortsetter å avslutte som det er han nesten ustoppelig, sier Ian Holloway til Sky Sports etter kampen.

Han var glad Arsenal bare scoret seks mot Premier League-debutantene.

- Vi startet bra, men vi visste at det ville bli en tøff dag.

-Streng avgjørelse Han var uenig i dommerens avgjørelse med å vise ut Ian Evett og dømme straffe til Arsenal.

- Det var en strengavgjørelse for å sid et mildt. Jeg trodde han tok ballen, men å gi et rødt kort og straffe var veldig strengt. Når vi lå under 2-0 og mistet en mann drepte det kampen. Etter det var det ikke engang vits i å se på.

- Etter det ble det vanskelig, og jeg er glad det bare ble seks. Det høres kanskje merkelig ut, men målforskjellen kan bli tellende, og vi er bare minus to mål etter to kamper, sier Holloway.

Fornøyd Wenger Med sitt første hat-trick for Arsenal var Walcott selvfølgelig veldig fornøyd etter kampslutt.

HERJET: Theo Walcott drev Blackpool-forsvaret til vanvidd og scoret tre mål. Foto: Scanpix
HERJET: Theo Walcott drev Blackpool-forsvaret til vanvidd og scoret tre mål. Foto: Scanpix Vis mer

- Alt gikk vår vei i dag. Det var et godt resultat mot Liverpool, men i dag, spesielt etter å ha vært ute i den første kampen, var det veldig godt å få denne seieren. Vi er klare for bortekampen mot Blackburn, sier Walcott til Sky Sports.

Også Arsene Wenger var godt fornøyd med resultatet.

- Vi skapte mye og tok vare på mange også. Vi fant rytmen, vi var presise og var raske når vi angrep. Blackpool gjorde det godt, selv med 10 mann, men sett under ett var vi det beste laget, sier Wenger.