- Glad vi møter Rosenborg nå

Rösler selvsikker foran seriestarten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

•NYTT LIVESYSTEM på Dagbladet.no! Følg Tippeligaen direkte fra kl. 18.00.

(Dagbladet.no): Uwe Rösler har boblet over av energi i hele vinter. Klokka 20 i kveld blir spenningen endelig utløst for tyskeren.

Viking Stadions 16 000 seter er revet bort til premieren mot Rosenborg, og optimismen i siddisbyen er nesten på høyde med den man ser i Bergen hvert eneste år på dette tidspunktet.

Vanskeligere motstander enn Rosenborg kunne Viking imidlertid vanskelig fått.

Rösler tenker annerledes.

- Jeg er glad for å møte Rosenborg nå, særlig siden vi har hjemmebane. Jeg har sett dem mye i vinter, mot Tromsø, Fredrikstad og et par kamper på La Manga. RBK hadde en fantastisk innspurt i fjor, har flust med kvalitetsspillere og er regjerende mestere. Men vi er så godt forberedt som vi kunne vært. Det skal bli godt å komme i gang etter å ha ventet så lenge, sier Rösler til Dagbladet.no.

Glad for smellen

Også i fjor møtte Rösler Rosenborg i den første kampen, den gang som LSK-trener. Kampen endte 3-3, etter at Lillestrøm hadde ledet både 2-0 og 3-1.

- I fjor ledet vi 10 minutter før slutt, men var slitne fordi vi hadde spilt Royal League-finale noen dager i forveien. Det var bittert at Rosenborg klarte å utlikne, mimrer TuRösler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer