Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gladbach-overgangen kan ryke for Joshua King

United-nordmannen må opereres.

LYSKETRØBBEL: Manchester Uniteds Joshua King må opereres, og dermed står leieovergangen til Bundesliga i fare.Foto: SCANPIX/AP/Jon Super
LYSKETRØBBEL: Manchester Uniteds Joshua King må opereres, og dermed står leieovergangen til Bundesliga i fare.Foto: SCANPIX/AP/Jon Super Vis mer

(Dagbladet): Borussia Mönchengladbach utsetter leieavtalen med Manchester United om den norske 19-åringen Joshua King.

Klubbene var så godt som enige om en ettårsavtale, men King pådro seg en lyskeskade i U21-landskampen mot Sverige tidligere denne måneden, og nå må han opereres.

- Vi må se hvor lang tid dette tar, og så vurdere om det er fornuftig å låne ham. Det hjelper ikke oss om han er utilgjengelig i uker eller måneder, sier sportsdirektør Max Eberl til Mönchengladbachs hjemmesider.

- Den medisinske avdelingen holder kontakten med legene i Manchester United. Ut fra den informasjonen vi får, vil vi ta en avgjørelse på om overgangen blir noe av, sier Eberl.

Det skjer først i august.

King flyttet fra Romsås i Oslo til Manchester i 2008, og har til nå fått 1 kamp for A-laget til de engelske ligamesterne.

Denne sesongen ble han leid ut til Preston North End i begynnelsen av sesongen, men ble kalt tilbake til United like før jul.

Nylig signerte han en ny kontrakt med Manchester United.

- Signalene fra klubben er veldig gode, han er veldig ønsket, og de har stor tro på ham, sa agent Jim Solbakken da, før det ble kjent at King skulle leies ut for å få mer erfaring.