- Glade for å kunne signere en spiss i verdensklasse

West Ham-eier jubler over Keane-lån.

WEST HAM-KLAR: West Ham-eier David Gold er glad for å ha signert en «verdensklassespiss» i Robbie Keane. Sammen med medeier David Sullivan, er han trolig nokså alene om å bruke den betegnelsen om iren.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
WEST HAM-KLAR: West Ham-eier David Gold er glad for å ha signert en «verdensklassespiss» i Robbie Keane. Sammen med medeier David Sullivan, er han trolig nokså alene om å bruke den betegnelsen om iren.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil NobleVis mer

West Ham er blitt enig med Tottenham om å leie angriperen Robbie Keane (30) ut sesongen.

Irske Keane har fått lite spilletid i Tottenham denne sesongen, men han kan bli en nyttig brikke når West Ham skal prøve å overleve i den engelske eliteserien.

- Jeg er veldig tilfreds med å ha signert og kan knapt vente med å komme i gang med treningen, sa Keane.

30-åringen scoret 17 mål på 19 kamper da han var på utlån i Celtic forrige sesong. Keane håper nå å bli like betydningsfull for West Ham i klubbens kamp for å unngå nedrykk.

- Jeg føler meg i bedre form enn noen gang og mener jeg har mye å bidra med på toppnivå i minst fem eller seks år til, sa Keane.

- Vi er glade for å kunne signere en verdensklassespiss, sa West Ham-eier David Gold til BBC etter søndagens 3-2-seier mot Nottingham Forest i FA-cupens fjerde runde. Keanes kommende angrepskollega Victor Obinna scoret for øvrig alle målene for «Hammers».

(NTB)