Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Glade gutter nekter å tape

TROMSØ (Dagbladet): På de siste åtte tippeligakampene mot RBK har har TIL bare tapt en eneste gang. «Gutan» tør stole på egne ferdigheter når de møter landets beste og jevneste lag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Når man møter et så godt lag er det viktig å være offensiv i tankegangen og stole 100 prosent på egne ferdigheter. Å nekte RBK å vinne krever hard jobbing, både med hodet og beina, mener en lykkelig TIL-trener Terje Skarsfjord.

I går gjentok disiplene hans bragden fra i fjor: Trønderne ble slått på Alfheim. Ikke noen annen norsk klubb har en bedre serie-statistikk mot RBK de siste åra.

Klasseforskjell

Men det var såvidt båten bar; i perioden før Tryggvi Gudmunsson kontret inn 2- 0 ble «Gutan» totalt overkjørt og overløpt av RBK.

- Det var hett bak der, presset mot oss var konstant, men vi hadde marginene på vår side. Likevel var ikke seieren helt ufortjent. RBK hadde ballen, men produserte tross alt ikke så veldig mange store sjanser, sier TIL-stopper Roger Lange, giganten i gårsdagens TIL-forsvar.

Forsvarskamp

TIL vant kampen på heroisk forsvarsvilje og en liten porsjon flaks, etter sidebytte ble TIL liggende langt bakpå mens RBK jaget en forløsende scoring som aldri kom.

Laget har spilt bedre kamper i år, men det er denne som blir husket. Det smaker fugl når seiersvante Eggen & Co sendes hjem med halen mellom beina.

På byen

- Dette var bare deilig, en stor Tromsø-kveld, sa Jonny Hanssen til Dagbladet.

Derettet kastet han og resten av «Gutan» seg ut i den fristende og krystallklare polarnatta. En lørdagskveld i Tromsø er sjelden kjedelig, i går ville byen mer enn gjerne feire sine helter.

HELTER I ISHAVSBYEN: Tryggvi Gudmunsson (t.v.) har nettopp gitt TIL 2- 0 etter et glitrende kontringsangrep. Han tiljubles av Jonny Hanssen og Roger Lange