Gladiatoren

Francesco Totti og Gabriel Batistuta kunne bare se og lære, for i Roma i går handlet alt om Thierry Henry og hans hattrick.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Henry viste ekte gladiator-ånd på Olympiastadion, med sin fart, styrke og målinstinkt. Champions Leagues til nå mest solide forsvar, måtte kapitulere mot den franske overmakta. For mens de i grunnspillet bare slapp inn et mål på sine fem siste kamper, måtte de plukke ballen ut av nettet tre ganger i går.

- Det er fantastisk å score hattrick, men det viktigste er at vi vant kampen, sa en henryk Henry etter seieren.

Straffesituasjoner

Kampen startet katastrofalt for Gunners, som kom bakpå etter fire minutter, da Antonia Cassano satte ballen forbi Arsenals svenske keeper Rami Shaaban. Men to minutter seinere sørget Henry for utlikning, med et velplassert skudd forbi en hjelpesløs Francesco Antonioli.

Etter utlikningsmålet hadde Roma en rekke store sjanser, og dommeren overså et par tvilsomme situasjoner innenfor straffefeltet.

Men gårsdagen tilhørte Arsenal. Tjue minutter før slutt luktet Henry mål igjen. Etter en hodeduell med Christian Panucci, havnet ballen ved fem-meteren og franskmannen utnyttet en misforståelse mellom Panucci og Cafu til å sette ballen mellom beina på Romas keeper. Fem minutter seinere avsluttet han sin fantastiske kveld med et nydelig frispark fra 20 meter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer