Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gladnyhet for Norge: Nora Mørk er på bedringens vei

- Klarert for trening i formiddag.

BEDRE: Nora Mørk er klarert for trening i formiddag.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
BEDRE: Nora Mørk er klarert for trening i formiddag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): Dagbladet skrev i går at Nora Mørk (24) har blitt forkjølet og stod over gårsdagens trening. Det var da usikkert hvordan det ville påvirke åpningskampen mot Russland, som spilles klokka 20.30 i kveld.

Nå kan Dagbladet formidle en gladmelding: I løpet av natta har Mørk blitt bedre.

- Nora er bedre og klarert for trening i formiddag. Vi vil gjøre en ny vurdering med tanke på kveldens kamp etter treningen, sier Anne Froholdt, lege for den norske håndballtroppen.

I EM i fjor var Mørk en av Norges aller viktigste spillere - og målmaskinen er også trolig nøkkelen til VM-suksess de neste ukene.

Da Norge møtte Russland i Møbelringen Cup nylig scoret Mørk ni mål i kampen som endte 26-26.

Ny klubb Nora Mørk og Larvik offentliggjorde torsdag at de skiller lag. Fra neste sesong skal høyrebacken spille i ungarske Györ.

- Larvik har gjennom høsten hatt en god dialog med Nora om kontrakt for neste sesong, men har forståelse for at Nora ønsker et miljøskifte etter sju år i Larvik Håndballklubb, skrev klubben i en pressemelding. 

Mørk har vært i Larvik siden hun var 18 år.

- Det er med tungt hjerte jeg forlater Larvik etter sju svært gode år. Det er i Larvik jeg har blitt til den håndballspilleren jeg er i dag, men jeg hadde bare lyst på noen nye utfordringer og oppleve håndballen i et nytt land, sa Nora Mørk i går.

- Før jeg forlater klubben så skal jeg gi alt for at vi vinner cup, serie og Champions League. Det ville vært en drøm for meg å vinne Champions League-gull med Larvik i mai før jeg setter kursen mot Györ fra neste sesong av, sa landslagsspilleren.

Norge møter Russland i dag, før Puerto Rico venter mandag. Deretter venter kamper mot Kasakhstan, Romani og Spania i gruppespillet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling