Premier League

Gladnyhet til fansen

Solskjær sier at han absolutt ikke er bekymret for Paul Pogba: - Han blir.

AVVISER EXIT: Ole Gunnar Solskjær er overbevist om at Paul Pogba blir. Foto: NTB scanpix
AVVISER EXIT: Ole Gunnar Solskjær er overbevist om at Paul Pogba blir. Foto: NTB scanpixVis mer

MANCHESTER (Dagbladet): Paul Pogba (26) har vært sommerens store overgangshistorie i England og Spania. Zinédine Zidane og Real Madrid har signalisert interesse for Ole Gunnar Solskjærs midtbanespiller. Men nå legges ballen død - av Solskjær.

Spekulasjonene skjøt fart da franskmannen etter 4-0-seieren over Chelsea sist søndag uttalte at «det er spørsmålstegn» rundt framtida hans.

I et møte med journalister sier Solskjær:

- Dere setter alltid spørsmålstegn ved Paul uansett, gjør dere ikke? Jeg synes ikke det er merkelig at han sier: «Jeg elsker å spille. Jeg har det moro med lagkameratene mine. Jeg liker det jeg gjør. Jeg elsker jobben min. Og jeg elsker spillet.»

United-manageren fortsetter:

- Naturligvis: Det setningen med spørsmålstegn rundt framtida. Det er alltid spørsmålstegn ved Paul. Det har ikke vært en eneste pressekonferanse der jeg ikke har fått spørsmål om Paul. Men 80 prosent av det han sa, var at han elsker spillet og at han er her nå. De andre 20 prosentene med spørsmålstegn: Spør han dere eller er det dere som setter spørsmålstegn ved ham? Jeg har absolutt ingen bekymringer for Paul. For meg så kommer han til å bli.

Nøkkelbrikke

Manchester United skal ha satt en prislapp på 180 millioner pund på Pogba, eller 1,96 milliarder kroner. Real Madrid har angivelig tilbudt 27,4 millioner pund, pluss James Rodríguez. Det internasjonale overgangsvinduet stenger 2. september.

Solskjær har tidligere sagt at Pogba er en nøkkelbrikke i hans United.

Ekstrener José Mourinho kritiserte ham for ikke å levere på samme nivå som da han ble verdensmester med Frankrike i fjor sommer.

Den første tida under Solskjær var Pogba svært bra. Men på samme måte som resten av laget, stupte prestasjonene i siste del av forrige sesong. På den siste hjemmekampen - etter 0-2 hjemme mot Cardiff - ble han stående igjen på Old Trafford, mens han mottok kritikk fra rasende fans.

Mot Chelsea for åtte dager siden sto han bak to målgivende pasninger. Likevel ble han av flere - blant andre Sky Sports-ekspert Paul Merson - kritisert for å være dårlig i 60 minutter av kampen.

Kamp i kveld

Manchester United møter i kveld Wolverhampton på Molineux Stadium. Trener Nuno Espírito Santo ble Solskjærs skrekk forrige sesong. Etter en enestående periode - som inkluderte 3-1-seier over Paris Saint-Germaine i Champions League - snudde det plutselig.

Da laget skulle spasere seg til semifinalen i FA-cupen, endte det med 1-2-tap på Molineux. Også 17 dager seinere tapte laget for Wolverhampton i Premier League.

De to kampene ble på mange måter en «game changer» for Solskjær og co. Til slutt ble United nummer seks på tabellen, utenfor Champions League-plass.

- Vi spilte to tøffe kamper mot dem forrige sesong, sier Solskjær.

ESTADIO MESTALLA: Martin Ødegaard før sin debut mot Valencia. Nordmenn har tatt turen ned, og ikke alle er like stor fan av unggutten. Video: Tore Ulrik Bratland. Reporter: Tore Ulrik Bratland. Vis mer

- Vi visste at det ville bli sånn. Det er et tøft lag å bryte ned. Wolverhampton ligger lavt, forsvarer seg dypt og er veldig gode på kontringer. På topp har de Diogo Jota og Raúl Jiménez, som er to av de raskeste angriperne i ligaen. De to vil alltid skape problemer. Spesielt når de får pasninger fra Ruben Neves, João Moutinho eller Conor Coady.

Manageren fortsetter:

- Vi hadde dårlige erfaringer med dem forrige sesong og vi vet at vi må forbedre oss. Men vi er et bedre lag nå. Vi må være presise. Vi får ikke mange muligheter på kontringer. Vi må være gode med ballen, tålmodige og sørge for å få nok åpninger.