Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gladnyhet til United-fansen: Moyes varsler flere storkjøp

- Mata var bare det første av mange.

FLERE INN: David Moyes varsler flere storkjøp til Manchester United. I helga var han i Tyskland, der han så Bayern München vinne 2-0. Foto: AP Photo / Frank Augstein / NTB scanpix
FLERE INN: David Moyes varsler flere storkjøp til Manchester United. I helga var han i Tyskland, der han så Bayern München vinne 2-0. Foto: AP Photo / Frank Augstein / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

David Moyes beskriver Juan Matas rekordovergang som det første av flere spillerkjøp i 2014.

I helgen ble spanjolen kjøpt for i overkant av 370 millioner kroner, og dermed slo han klubbrekorden som ble satt da Dimitar Berbatov kom fra Tottenham i 2008.

Moyes håper at Mata skal hjelpe å snu trenden for tittelholderen som har havnet 14 poeng bak serieleder Arsenal. Samtidig avslører skotten at han langt fra er ferdig med å styrke stallen.

- Dette var det første (kjøpet), og det vil komme mange flere etter hvert. Jeg ønsker at Juans kvalitet skal være starten på det hele, sa Moyes til Uniteds TV-kanal søndag.

- Jeg tror ikke vi henter flere i januar. Jeg jobber fortsatt med det. Men forhåpentlig blir det den første av noen overganger, noen nye spillere vil komme, mest sannsynlig til sommeren, la han til.

Trenger et løft Mata kom til klubben etter en uke der United tapte 1-3 for hans tidligere klubb Chelsea og ble slått ut av ligacupen av Sunderland.

- Vi kan utvilsomt ha godt av et løft, sa Moyes.

- Vi har ikke gjort det så bra som vi skulle ønske. Nå ser vi på dette som en start. Vi ønsker å forbedre oss, og jeg skal hente noen nye spiller for å få det til å skje, la United-sjefen til.

(NTB)

Hele Norges coronakart