Glapp pallplassen i lagsprint

Norge endte på fjerdeplass i lagsprint under verdenscupen på skøyter i Nagano, Japan.

FJERDEPLASS: Håvard Holmefjord Lorentzen, Bjørn Magnussen og Odin By Farstad måtte se pallen glippe. Foto: Stas Filippov / AP / NTB scanpix
FJERDEPLASS: Håvard Holmefjord Lorentzen, Bjørn Magnussen og Odin By Farstad måtte se pallen glippe. Foto: Stas Filippov / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Håvard Holmefjord Lorentzen og kollegene på det norske laget måtte nøye seg med fjerdeplass i lagsprint under verdenscupen på skøyter i Japan fredag.

Tiden 1.21,34 holdt ikke til å kopiere forrige helgs sterke annenplass på distansen i kasakhstanske Nur-Sultan, men den norske trioen Bjørn Magnussen, Håvard Holmefjord Lorentzen og Odin Farstad slo blant andre Nederland.

Russland gikk til topps fredag med tiden 1.20,13 og hadde Japan og Canada nærmest seg på resultatlista. Den norske trioen var ikke mer enn 36 hundredeler unna en ny oppløftende pallplass.

Akkurat som i Nur-Sultan gjorde Bjørn Magnussen jobben på den første runden for det norske laget, før Håvard Holmefjord Lorentzen overtok på den andre. 22-åringen Odin By Farstad avsluttet alene.

Nederland vant lagsprinten i Nur-Sultan sist helg, men måtte nøye seg med en skuffende femteplass fredag. Med til historien hører det at den sterke skøytenasjonen stilte med et noe B-preget mannskap.

Tidligere på dagen fredag gikk Håvard Holmefjord Lorentzen inn til tredjeplass i B-gruppa på 500 meter. Tiden 35.14 var et steg i riktig retning for gullvinneren på distansen fra OL i Pyeongchang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer