Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Glasshus-Keane kaster stein

Manchester United-kaptein Roy Keane frykter lønnsgaloppen når David Beckhams og Paul Scholes' kontrakter går ut.

At manager Alex Ferguson mest sannsynlig vil ha de to midtbanespillerne værende på Old Trafford, er sikkert. Hvor høyt klubben er villig til å gå i lønn, er et helt annet spørsmål. Da Keane truet med å forsvinne til Juventus, hoppet lønna opp i britiske øyer-rekord; 645.000 kroner i uka.

- Jeg kan ikke snakke for andre enn meg selv, men lønningene som blir tilbudt og livsstilen utenlands må ha vært i tankene deres en gang eller to. Jeg tenkte i hvert fall på det for ett års tid siden, sier Keane til Daily Express.

Iren understreker at han nå er glad over å være i Manchester, men hevder andre spillere nok kan bli fristet av et mer solfylt klima enn i Nord-England.

- Spillerne kan komme til å tenke tanken «kan jeg doble eller tredoble det jeg tjener nå?». Enkelte mener det er trist at vi ikke får Zinedine Zidane eller Luis Figo hit, men klubben har en policy om ikke å gå så høyt i lønn, sier «Keano».

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media