Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håndball:

Glassverket sprakk og tapte i Champions League

Røk med seks mål mot Thüringer.

TAPTE: Mesterligaen i håndball er i realiteten over for Glassverket-jentene, selv om det gjenstår en kamp. Mot Thüringer søndag ble det nytt tap.
<div></div><div>
Her ved trener Geir Oustorp. &nbsp;Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix</div>
TAPTE: Mesterligaen i håndball er i realiteten over for Glassverket-jentene, selv om det gjenstår en kamp. Mot Thüringer søndag ble det nytt tap.
Her ved trener Geir Oustorp.  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mesterligaen i håndball er i realiteten over for Glassverket-jentene, selv om det gjenstår en kamp. Mot Thüringer søndag ble det nytt tap.

Tyskerne vant 33-26 i Drammenshallen, men det var først helt mot slutten at seieren ble stor, for Glassverket hang godt med lenge. Åtte og et halvt minutt før slutt ledet ikke Thüringer med mer enn ett mål på stillingen 26-25, men så sprakk Glassverket og da rant baklengsmålene inn i en stri strøm mot slutten.

Den islandske landslagsspilleren Birna Berg Haraldsdottir var den mest effektive spilleren for hjemmelaget. Hun tegnet seg for sju mål. Martine Wolff spilte også bra og var på scoringslisten fire ganger.

– Jeg synes dette var bra i 50 minutter, men det ble mye mål mot slutten. Det er helt klart at det røynet på de siste minuttene av denne kampen, slo Glassverket-trener Geir Oustorp fast overfor Viasat 4.

Glassverket kom på etterskudd fra start og hadde ikke ledelsen en eneste gang i kampen, men slapp ikke tyskerne for langt fra seg, slik at spenningen holdt seg til det var sju-åtte minutter igjen.

Dette var Glassverkets femte strake tap i mesterligaens gruppe A. Nå venter lederlaget Buducnost i den siste kampen om en snau uke, og det kommer nok også til å ende med tap.

Det betyr at Glassverket kommer til å spille i EHF-ligaen etter jul. Gruppekampene der starter i januar.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!